HABER

TEKNOFEST'e yoğun ilgi... Selçuk Bayraktar'dan CNN TÜRK'e özel açıklamalar

Samsun-Çarşmba Havalimanı’nda düzenlenen Teknofest Karadeniz’e son günde de yoğun ilgi var. Festivali ilk 5 günde 650 bin kişi ziyaret etti. Baykar Teknoloji Lideri ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün sorularını canlı yayında yanıtladı.

T3 Vakfı tarafından 5.’si düzenlenen Teknofest, ilk günden itibaren yoğun ziyaretçi akınına uğruyor. Teknofest Karadeniz'i ilk gün 110 bin, ikinci gün 95 bin, üçüncü gün 120 bin, dördüncü gün 105 bin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geldiği beşinci günde ise 220 bin kişi ziyaret eti. Festivali ilk 5 günde toplam 650 bin kişi ziyaret etti.

‘TEKNOFEST ASLINDA BİR DEVRİM’

CNN TÜRK'te TEKNOFEST'le ilgili açıklamalarda bulunan Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar şu açıklamarlarda bulundu:

Bence en büyük katkısı bizler de başarabiliriz duygusunu desteklemesi. Yarışmalarımıza 600 binden fazla genç başvurdu. Toplumsal açıdan da ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.

TEKNOFEST aslında bir devrim, toplumlar birlikte gerçekleşiyor. Bugün itibari ile 850 bini geçtiği söyleniyor.

‘TEKNOFEST GENÇLERİMİZE EĞİTİM ALANI DA SAĞLIYOR’

Milyonlarca lira gençlerimize malzeme desteği sağlanıyor, eğitimler veriliyor. TEKNOFEST bir takım oyunu, bir fırtına gibi esti geçti. TEKNOFEST gençlerimize eğitim alanı da sağlıyor.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler