HABER

Muhteşem dostluk: Yaren Leylek ve balıkçı Adem Amca 11. yılda da buluştu

Balıkçı Adem Yılmaz ile kurduğu dostlukla milyonların gönlüne taht kuran Yaren Leylek, Bursa'nın Eskikaraağaç Leylek köyüne bu yıl da geldi. 11 yıldır her bahar göçten gelince Eskikaraağaç Leylek Köyündeki yuvasına yerleşen ve köylülerin Yaren ismini verdiği leylek, yaz boyunca Balıkçı Adem Yılmaz ile yeniden göle açılacak.

Milyonların gönlüne taht kuran Balıkçı Adem Yılmaz ile Yaren Leylek 11. yılda da Eskikaraağaç Leylek Köyünde buluştu. Dün leylek köyüne gelen Yaren Leylek için ağlarını göle atan Balıkçı Adem Yılmaz bu sabah Yaren Leylekle kayığında yılın ilk buluşmasını gerçekleştirdi. Buluşmada Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’da ikiliyi yalnız bırakmadı. Adem Yılmaz’a hayırlı olsun diyen Başkan Özkan Yaren severlerin gözü aydın dedi.

"ÇOK MUTLUYUM, BU SENE DE YAREN'İME KAVUŞTUM"

Balıkçı Adem Yılmaz yaptığı konuşmada ‘Dünden beri çok büyük heyecan yaşadım. Bu sabah yarenin kayığıma gelmesiyle sevinç ve mutluluk duydum. Bundan sonra Yaren ile altı ay boyunca inşallah Balık avlayıp arkadaşlık edeceğiz. Çok mutluyum, Yaren'ime kavuştum bu sene de. Biraz tereddüt ettik. Acaba gelecek mi gelmeyecek mi başına bir şey mi geldi. Şükürler olsun ki bu yılda Yaren bizi sevindirdi. Hatta köylüler de çok sevindi mutluluk duydular. Umarım dostluğumuz uzun süre sağ olduğu müddetçe devam eder. Yaren'i ben çok seviyorum o benim bir parçam, arkadaşım ,dostum balıkçı arkadaşım. Hayvan severlere de müjdemi veriyorum böylece. Dün evime dönerken yuvaya baktığımda Yaren'i gördüm. O kadar sevindim ki motoru durdurup bir süre onu izledim. Bu sabah da ağlarımı göle atıp balık tutup Yaren'i besledim. Çok mutlu oldum, çok sevinçliyim" dedi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler