HABER

Koronavirüs denetiminde kaymakam ve genç kız arasında gülümseten diyalog

İstanbul Şişli’de korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında ilçe genelinde kaymakam, emniyet müdürü, sağlık ve zabıta ekiplerinin katılımıyla restoran, kafeterya ve toplu taşıma araçlarında denetim gerçekleştirildi. Denetimde kaymakamın maske takması için uyardığı genç bir kız ile arasında yaşanan diyalog gülüşmelere neden oldu.

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınıyla mücadele nedeniyle alınan tedbirler kapsamında Şişli’de denetim gerçekleştirildi. Denetime Şişli Kaymakamı Ali Fuat Türkel, İlçe Emniyet Müdürü Özay Kayhan, İlçe Sağlık Müdürü İbrahim İlker Kalkavan, polis ve zabıta ekipleri katıldı. Denetimlerde kaymakam Türkel ve beraberindekiler Halaskargazi Caddesi üzerindeki restoran ve kafeteryaları denetledi. İşyeri sahiplerine kurallara uyulmasını yönünde uyarılarda bulunan Türkel, maske takılmasına özen gösterilmesini söyledi. Vatandaşlara da uyarılarını yineleyen Türkel, toplu taşımla araçlarındaki yolculara da sosyal mesafeye korumalarını belirtti.
Kaymakam ile maskesiz genç kız arasında ilginç diyalog
Öte yandan denetimlerde bir kafeteryada kaymakam Türkel, uyarmak için gittiği müşterilerin yanında genç bir kızın maskesini takmaması üzerine, “Maske kullanmayan biri var, uyaralım” dedi. Bunun üzerine genç kız da, “Hayır şimdi yemek yiyeceğim şimdi onu bekliyorum” diye yanıt vermesi gülüşmelere neden oldu.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler