İstanbul’da Zinnetnur Ayar'ın şüpheli ölümü: Sevgilisinin evinin önünde başından vurulmuş halde bulundu - Son Dakika Haberleri
HABER

İstanbul’da Zinnetnur Ayar'ın şüpheli ölümü: Sevgilisinin evinin önünde başından vurulmuş halde bulundu

İstanbul Kağıthane’de 27 yaşındaki Zinnetnur Ayar, sevgilisinin ailesi tarafından iddiaya göre önce sokakta darbedildi. Olaydan 1 saat sonra ise Zinnetnur Ayar, sevgilisinin evinin önünde başından vurulmuş halde kanlar içerisinde bulundu. Hastaneye kaldırılan kadın hayatını kaybetti. Polis, Zinnetnur Ayar’ın evden aldığı tabancayla kendisini vurduğu ihtimali üzerinde dururken, Ayar'ın ailesi olayın cinayet olduğunu iddia etti.

Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü saat 21.00 sıralarında Kağıthane Yeşilce Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre geçtiğimiz ay eşinden boşanan ve 3.5 yaşında kız çocuğu olan Zinnetnur Ayar (27), 2 çocuk babası olan Ergün G. ile ilişki yaşamaya başladı. Ancak iddiaya göre bu süre içerisinde Ergün G., Ayar ile olan ilişkisinden dolayı eşinden ayrıldı. Bu durumdan Ergün G.’nin ailesi Ayar’ı sorumlu tuttu.

'SEVGİLİSİNİN AİLESİ TARAFINDAN DARBEDİLDİ' İDDİASI

Olay günü saat 19.30 sıralarında Zinnetnur Ayar, konuşmak için sevgilisi Ergün G.‘nin evinin önüne gitti. Ancak aşağıya Ergün G.’nin ailesindeki kadınlar inerek iddiaya göre, Ayar’ı darbetti. Bunun üzerine Ayar oradan uzaklaşarak evine doğru yürümeye başladı. Bu kez de kadının peşinden sevgilisi Ergün G. gitti. Yaşananlar ise kameralara yansıdı. Ardından kendi evine gelen genç kadın, iddiaya göre tabanca alarak tekrardan sevgilisinin evinin önüne geldi. Daha sonra da silah sesleri duyuldu.

BAŞINDA VURULMUŞ HALDE BULUNDU

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar koşarak olay yerine geldi. Genç kadının kanlar içerisinde evin merdivenlerinde yattığını gören vatandaşlar, sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, başından tek kurşunla vurulmuş olan ağır yaralı Ayar’ı yaptıkları ilk müdahale sonrasında ambulansla Sarıyer Seyrantepe yerleşkesindeki Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Hemen ameliyata alınan genç kadın, tedavi gördüğü yoğun bakım servisinde ertesi gün hayatını kaybetti.

İNTİHAR MI, CİNAYET Mİ?

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, genç kadının olay yerinde kucağında olan kurusıkıdan bozma tabancaya el koydu. Polis yaptığı çalışmalarda olay anını gösteren herhangi bir güvenlik kamerasına rastlamadı. Ancak görgü şahitlerinin ifadesi ve olayın öncesine ait kamera görüntülerini de inceleyen polis, Zinnetnur Ayar’ın evden aldığı tabancayla kendisini vurduğu ihtimali üzerinde duruyor.

OLAY BALİSTİK İNCELEME SONRASI NETLİK KAZANACAK

Kadının ailesi ise genç kadının cinayete kurban gittiğini söylediği öğrenildi. Tabancanın balistik incelemesi sonrası olay netlik kazanacak. Öte yandan genç kadının cenazesi, dün Sultanselim Merkez Camisi’nde ikindi vakti sonrası kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Polisin olayla ilgili çalışmasının devam ettiği ve Ayar’ın sevgilisi Ergün G.’nin ifadesine başvurmak için peşinde olduğu öğrenildi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler