HABER

Fotoğrafçı kadına stüdyoda iğrenç taciz! 'Ya çocuklarım da orada olsaydı'

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, fotoğrafçı dükkanı işleten 2 çocuk annesi Ö.Ö. (41), vesikalık fotoğraf çektirmek için dükkana gelen M.D.’nin, stüdyoda eşofmanını indirip cinsel organını göstererek tacizde bulunduğu iddia edip, şikayetçi oldu. Gözaltına alınan M.D., adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Ö.Ö., “ Işık ayarlarını yaptıktan sonra kafamı çevirdiğimde adam, eşofman altını dizine kadar indirmiş, cinsel organını gösterdi. Stüdyodan çıktım. Kapıya doğru ilerledim. Benim çığlık attığım an çok hızlı bir şekilde kapıyı açıp, çok hızlı bir şekilde koştu. Tek korktuğum benim çocuklarım buraya gelip duruyor. Ya benim çocuklarım da burada olsaydı” dedi.

Olay, 18 Eylül'de saat 17.30 sıralarında Kocaeli’nin Karamürsel ilçesi 4 Temmuz Mahallesi’nde meydana geldi. Fotoğrafçı dükkanına gelen M.D., iş yeri sahibi Ö.Ö. isimli kadına iş için vesikalık fotoğraf çektireceğini söyledi. Ö.Ö., stüdyoda fotoğraf için ışık ayarı yaptığı sırada M.D., cinsel organını gösterdi. Ö.Ö., panikle dükkandan çıkarken, M.D. ise kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları çalışma sonucu M.D.'nin yerini tespit edip gözaltına alındı. M.D. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Karamürsel Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılık tarafından tutuklama talebiyle mahkemeye gönderilen M.D., mahkeme heyetinin tanıkların ifadelerini çelişkili bulması sebebiyle adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler