HABER

Erdoğan'dan Batı'ya Gazze' tepkisi: 13 bin çocuk, kadın, yaşlı İsrail tarafından öldürüldü! Bunu niye konuşmuyorsunuz?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Türk Talebe Birliği 62. Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulundu. Batı'nın İsrail'in saldırılarına yönelik tavrına tepki gösteren Erdoğan, "Bütün batı dünyası haçlı emperyalist yapı bir arada. Birbirinden ayrı yanları yok. Dün akşamki ziyaretimde de ne yazık ki bunları gördük. Yatıyorlar kalkıyorlar söyledikleri şey Hamas da Hamas. Neymiş 7 Ekim'de Hamas'ın o çıkışı işte bu hali ateşledi diyorlar. Tabi kendilerine şunu söyledim, şu anda 13 bin çocuk, kadın, yaşlı İsrail tarafından öldürüldü. Bunu niye konuşmuyorsunuz? İşte rehineler, tamam İsrail'in elindeki rehineler ne olacak? 10 bine yakın İsrail'in elinde rehine var" diye konuştu.

"YATIYORLAR KALKIYORLAR DEDİKLERİ TEK ŞEY HAMAS"

İsrail-Filistin olayını hep beraber görüyoruz. Müslümanlar buna layık mı? Değil, ama yanlışlarımız, eksiklerimiz var. Bakın bütün batı dünyası haçlı emperyalist yapı bir arada. Birbirinden ayrı yanları yok. Dün akşamki ziyaretimde de ne yazık ki bunları gördük. Cumhurbaşkanında da bunu gördüm, diğerinde de. Yatıyorlar kalkıyorlar söyledikleri şey Hamas da Hamas. Neymiş 7 Ekim'de Hamas'ın o çıkışı işte bu hali ateşledi diyorlar. Tabi kendilerine şunu söyledim, şu anda 13 bin çocuk, kadın, yaşlı İsrail tarafından öldürüldü. Bunu niye konuşmuyorsunuz? İşte rehineler, tamam İsrail'in elindeki rehineler ne olacak? 10 bine yakın İsrail'in elinde rehine var. Hadi Almanya olarak siz onları verme adımını atın biz de şu anda Hamas'ın elindekileri almanın gayreti içerisine girelim. Var mısınız buna? Evet diyemiyorlar. Bir hafta sonra İsrail'e gidecek cumhurbaşkanınız. Atın bu adımı biz de karşı adımı atalım.

Ülkemiz adeta bir ateş çemberiyle çevrilidir. Haçlı-Hilal anlayışı bitmiş değil. O aynen devam ediyor. Bu ateş çemberini yakanların tek bir gayesi vardır. Türkiye'nin hedeflerinin önüne geçmektir ama müsaade etmeyeceğiz. Bu topraklar derken geniş manada gönül coğrafyamızdır. 

Her kim Suriye'den, Irak'tan, Karabağ'dan Libya'dan Kudüs'ten bize ne diyorsa büyük Türkiye yürüyüşüne çelme takıyordur. 

Türkiye mutlaka güçlü olmak zorundadır. Suriye darmadağın, Irak kırılgan, Libya bütünlüğünü hala sağlayamadı. İsrail bölgedeki her devleti tahrik eder hale geldi, içi gücü bu. İslam ülkeleri maalesef Kudüs meselesi gibi durumlarda bile güçlü duruş sergileyemiyor. Türkiye dayanışma sergilemek için çalışıyor.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler