HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin kongresi öncesi vatandaşlara hitap etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin kongresi öncesi salon dışında kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etti.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Aziz kardeşlerim, kıymetli yol arkadaşlarım, sevgili gençler, hanımefendiler, beyefendiler sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Banketimize hoş geldiniz. 

85 vatandaşımızın her birine selamlarımızı iletiyorum. Bugün çok özel bir gün. Bugün istisnai bir gün. Bugün partimiz için müstesna bir gün. Bugün Türkiye Yüzyılı için istisnai bir gün.

"YENİ BİR DÖNEME MERHABA DİYECEĞİZ"

Yeni bir döneme, yepyeni bir heyecanla merhaba diyeceğiz. Siyasette öncüsü olacak kurmay kadroyu inşallah delegelerimizin oylarıyla belirleyeceğiz. Böylece geçmişten bugüne kadar partimize hizmet etmiş kardeşlerimizin yanı sıra yeni seslerle, yeni yüzlerle partimizi daha da güçlendireceğiz.

Toplam 10 tane büyük kongre yaptık. Birileri gibi sandalyelerin havada uçuştuğu atmosferde değil, kardeşlik içinde ihya ettik. Bakın burada sandalyeler havada uçuşmuyor. Burada muhabbet var. Her bir kongremizden güçlenerek çıktık. Bundan sonra geleceğe daha emin adımlarla yürüyeceğiz. Kongremizin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim bizi milletimize karşı mahcup etmesin. 

14-28 Mayıs seçimlerinde 22 yıllık tarihimizde 17. seçim zaferimize imza atmış olduk. Durmak yok, hep beraber yürüdük.

"MİLLİ İRADEYE GÖLGE DÜŞÜRMEDİK"

Şahsımızı ve partimizi hedef alan nice saldırıya, nice iftiraya iktidara gelebilmek için terör örgütleriyle iş tutan nice beddahlara rağmen milli iradeye gölge düşürmedik. Bu topluluk hamdolsun birbirinden kopmadı. İhanet edenler olmadı mı; oldu. Onlar yoluna biz de yolumuza. Ve inşallah burada da dikiş tutturamayacaklar.

Bu topluluk hamdolsun birbirinden kopmadı. İhanet edenler olmadı mı, oldu. Onlar yoluna biz de yolumuza.

Dava kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Yurt dışında yaşayan gurbetçi kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. 

Seçimlerle birlikte cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi milletimizden bir kez daha onay aldı. 

"6'LI MASA DEDİLER, 16'LI MASA DEDİLER NE OLDU?"

6'lı masa dediler, 16'lı masa, 116'lı masa dediler. Ne oldu? Bak şimdi o masadan parlamentoda kimse var mı? Başkanlarının parlamentoda olmadığı 6'lı masa. Biz de seçimlerden hemen sonra hiç vakit kaybetmeden hükümetimizi kurduk. Türkiye Yüzyılı'nın inşası için kaldığımız yerden tekrar çalışmaya başladık. Aba altından sopa gösterenlere prim vermiyoruz. Bizim her başarımız ülkemizin başarısıdır, milletimizin başarısıdır.

AK Partili olarak bizler çok büyük bir aileyiz. Bu aile farklı, ailenin kutsiyetine inanmış bir aile. Bu dava ülkeye ve millete hizmet davasıdır. Bu dava evlatlarımıza güçlü ve müreffeh Türkiye bırakma davasıdır.

Yorulsak da hizmet yolculuğumuzu devam ettirmek mecburiyetindeyiz. Kalbine girmediğimiz tek bir insanımızı bırakmadan koşacağız, koşturacağız. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere hazırlanacağız. 31 Mart'ta da inşallah AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak ipi yine göğüslemeye hazır mıyız? 31 Mart için kapı kapı dolaşmaya hazır mıyız? 

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler