HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatma Sevim Baltacı'nın cenaze törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı'nın cenaze törenine katıldı.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde dün kaza yaptı. Kazanın ardından Okmeydanı Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Baltacı, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Kazada hayatını kaybeden Baltacı, bugün İstanbul'da düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. 

Erdoğan, cenaze törenindeki konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Şu anda musallada bulunan Fatma Sevim Baltacı kardeşimizi hakka uğurlayacağız. Allah’tan geldik Allah’a döneceğiz. Fatma Sevim kızımız yol ve dava arkadaşımız dün akşam bir kaza ile o da ebediyete uğurlanacak.40 yaşında genç bir kızımız. Haberi aldığımızda vurulmuşa döndük. Dava ve yol arkadaşlarının umulmadık anda bu tür imtihanlara tabi olmaları kolay değil. Ölüm, hayat bir imtihan.

Bütün yol arkadaşlarına sabri cemil diliyorum. Haklarınızı helal ediniz. Fatma Sevim kardeşimiz rabbimin müjdesine ulaşacak şekilde gidecek inşallah. Bütün ailesine sabırlar diliyorum.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler