EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonu tek haneye düşüreceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İhracatçılar Meclisi 30. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bir süredir dünya ile birlikte başımızı ağrıtan enflasyon meselesini tek haneli rakamlara düşüreceğiz. Seçim belirsizliği ortadan kalktı, artık bu konuda elimiz daha güçlü. Yeni ekonomi kadromuzun da birinci önceliği bu meselenin çözümü oluşturuyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan " Dünyanın en önemli üretim üstlerinden biri haline geldik. 36 milyar dolarlık ihracat yapan ekonomiye sahiptik bu rakamı 1,5 ayda gerçekleştiren güçlü ekonomiye kavuşturduk" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye İhracatçılar Meclisi 30. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni'nde konuştu.

Erdoğan "Bir süredir dünya ile birlikte başımızı ağrıtan enflasyon meselesini tek haneli rakamlara düşüreceğiz. Seçim belirsizliği ortadan kalktı, artık bu konuda elimiz daha güçlü. Yeni ekonomi kadromuzun da birinci önceliği bu meselenin çözümü oluşturuyor" ifadesini kullandı.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler