HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın’da açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın’da gençlerle gerçekleştirdiği buluşmada açıklamalarda bulunuyor... Erdoğan, "Sizlerle beraber omuz omuza yürümeyi nasip ettiği için rabbime şükrediyoruz. Bay bay Kemal'de teröristlerle omuz omuza işte fark bu. Ben inanıyorum ki benim aziz milletim bunlara demokrasi dersini inşallah sandıkta verecek. Allah'ın izniyle 14 Mayıs bizimdir, endişe etmeyin." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından satır başladı şöyle:

Gençler dikkat 1960'da neyse bugün de o değişen bir şey yok. O hesap öyle olmuyor 6 artı 1 bir reis etmiyor. Bugün Aydındayız. Muhteşem bir açılış törenimiz oldu. Ardından Nazilli'ye geçtik. Orada muhteşem bir miting yaptık.

Sevgili gençler gözlerinin parıltısı kalbimi ısıtan genç kardeşlerim sizleri ben kalbi duygularla selamlıyorum. Demokrasinin ve milli iradenin şehri Aydın'da sizinle bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Sizlerin şu dayanışmasını görüp de iftihar etmemek mümkün mü? Sizlerin şu aşkını görüp de duygulanmamak mümkün mü? Sizlerle beraber omuz omuza yürümeyi nasip ettiği için rabbime şükrediyoruz. Bay bay Kemal'de teröristlerle omuz omuza işte fark bu. Ben inanıyorum ki benim aziz milletim bunlara demokrasi dersini inşallah sandıkta verecek.

Allah'ın izniyle 14 Mayıs bizimdir, endişe etmeyin. Cumhuriyetimizin kuruluşu gibi 2023'te bizimdir. Fatih'in İstanbul'u fethi gibi 2023'te bizimdir. Sizlerin şu heyecanında 14 Mayıs'ın tarihe girebileceğini görüyorum. Karşımda kırk takla atan mandacılara özgüven verebilecek cesaret abideleri görüyorum. Bu salonda özgürlüklerine zincir vurmayacak kahraman yiğit evlatlar görüyorum. Şu duruşunuz için tek tek teşekkür ediyorum. Sizlerle yoldaşlık yapmak gönlünüze girmek benim için iftihar oldu. Sizin umutlarınız gördükçe omuzlarımızdaki yükün daha da farkına vardık. Siz bize ilham verdiniz. Siz bize saldırlar karşısında direnme gücü verdiniz. Siz bize daha büyük hedefler için güç verdiniz.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler