HABER

Çocuk yaştaki kıza cinsel istismarda bulunup kaçırmaya çalıştı

Antalya'da iki kez evlenip boşanan, şu an nişanlı olan M.Ü. (47), yanında çalışan S.A.'ya (17) iddiaya göre cinsel istismarda bulundu. S.A.’nın kahvesine uyuşturucu hap atıp içiren, ailenin şikayeti üzerine 2 ay hapis yatan M.Ü., kızı annesinin yanından kaçırmaya çalışınca mahalleli tarafından linç edilmek istendi. M.Ü.'nün hala peşlerinde olduğunu söyleyen S.A. ve ailesi, hayatlarından endişe ediyor. Anne Aysun A., 'Bu kişi ayrıca kızımın 4'üncü kattaki odasına terastan uyuşturucu madde, aşk, tehdit içeren sözleri içeren notlar atmış. ' dedi.

Korkudan evden çıkamadığını belirten lise son sınıf öğrencisi S.A., yaşadıklarını DHA'ya anlattı.

Pandemi döneminde ailesine destek olmak için işe girdiğini belirten S.A., “İş yeri sahibinin davranışları her geçen gün değişti. Bana asılmaya başladı. Beni Taciz ediyordu. Çalıştığım yerde beni hep sıkıştırıyordu. Oturduğum masanın görünmemesi için önünü tahta ile kapattı. Beni tehdit ediyordu. Aileme de bu nedenle bir şey söyleyemedim. Beni en son tehdit edince yaşadıklarımı anneme anlattım. Kendisinden 5 kez şikayetçi olduk. Ama hala peşimde. Yeni tuttuğumuz evimizi de öğrendi. Kapıya gelip bir şeyler bırakıyor. Gözümüzü boyamak için hediyeler bırakıyor. Okulumun önüne geliyor. Beni kaçırmak için fırsat kolluyor. Korkudan bakkala bile gidemiyorum" dedi.

İş yerinde çalışırken M.Ü.'nün içeceklerine habersizce uyuşturucu koyduğunu sonradan fark ettiğini aktaran S.A., “Sürekli başım dönüyordu. Dengede duramıyordum. Sonra annem bana bir şeyler olduğunu fark edince, bu kişinin bana uyuşturucu içirdiğini anladık. Biz üst katta oturuyorduk. Benim odamın camını küçük taşlarla tıklatıp açmamı sağlıyordu.

Sonra da elindeki uyuşturucuları odama atıyordu. Ben o atılan uyuşturucuları biriktirdim. Polise teslim ettim. Uyuşturucunun yanında, beni sevdiğini, benimle evleneceğini içeren aşk ve tehdit notları da vardı" diye konuştu.

S.A.'nın kaldığı apartmanın yöneticisi, aynı zamanda yan komşusu S.G.S. ise 45-50 yaşındaki adamın komşu kızına sarkıntılık yapıp, tacizde bulunduğunu söyleyerek, “Ben bu kişiyi apartmandan kovup, dövmeye çalıştım. 'Sen kimsin? Seni burada dövdürürüm' diyerek beni de tehdit etti. Ben de 'Gücün yetiyorsa dövdür' dedim. Onu aşağıya doğru itekledim. Kıza, ortalığı yumuşatmak için hediyeler getiriyor. Arabanın içerisinde oturup sürekli burayı takip ediyor. Aile ondan çok korkuyor. Çocuklarını 15 gün boyunca okula gönderemediler. Ben tanığım. Benim adımı güvenlik güçlerine verdiler. İfadeye çağrıldığım zaman gideceğim. Benim de çocuklarım var. Onlara da zarar verir diye endişe ediyorum" dedi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler