HABER

Bahçeli: Hiç kimse bize HDP ile ilgili parmak sallayamaz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net" temalı açık hava toplantıları kapsamında Elazığ'da düzenlenen mitingte konuştu. Konuşmasında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştiren Bahçeli, "Kılıçdaroğlu, siyasi nefretini Türkiye'ye karşı silah gibi kullanmaya başlamıştır. PKK'ya kol kanat gerip arka çıkan Kılıçdaroğlu'dur, FETÖ'yü aklama sözü veren Kılıçdaroğlu'dur. Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP uçurumun kenarındadır" dedi. HDP'nin de Anayasa Mahkemesi tarafından kapatılması gerektiğini söyleyen Bahçeli, "Bizim gözümüzde PKK neyse HDP odur, bu kesindir. HDP neyse CHP aynısıdır. Hiç kimse HDP ile ilgili bize parmak sallayamaz" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Elazığ’da “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” mitingini gerçekleştirdi. İstasyon Meydanı'nda yapılan mitinge çok sayıda partili katıldı.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından önemli satırbaşları:
Küresel ablukaya diz çökmeyeceğiz, karanlık senaryoları yırtıp atacağız. Yolu doğru olanın yükü ağır olsa da biz bu yükü imanla kaldırdık ve kaldırıyoruz. Doğru duvarın yıkılmayacağını çok iyi biliyoruz. Ümitsizliğe çanak tutanların doğruya muhalif tarafta bulunacağına candan inanıyoruz. Attığımız her adım umut doludur. Kardeşlik hukuku, kalleşlik fermanını yırtıp atacaktır.Bizim kardeşliğimiz gölgeli bir iş değildir. Bin yıldır bu topraklardayız, el eleyiz, omuz omuzayız. 

BU MÜCADELEDE YANIMIZDA MISINIZ?

Türkiye'yi durdurmaya çalışan işbirlikçilere karşı mücadele halindeyiz. Bu mücadelede yanımızda mısınız? Zillete karşı aynı tarafta mıyız? 2023 yılı Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıldönümüdür. 2023 yılı, lider ülke Türkiye'nin önsözüdür. 2023 yılı seçimlerin yapılacağı demokrasi ve sandık yılıdır.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler