HABER

Ankara'da korkunç cinayet! Yolda tartıştıkları kuryeyi bıçaklayarak öldürdüler

Ankara’da alkol ve uyuşturucu madde etkisi altında olduğu iddia edilen 3 kişi, trafikte tartıştıkları kuryenin önünü keserek bıçakla saldırdı. Saldırıya uğrayan kurye boynuna aldığı bıçak darbesi sonucu hayatını kaybederken, saldırganlar kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, 5 Kasım gece saat 23.00 sıralarında Yenimahalle ilçesi İvedik Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aynı araç içerisinde bulunan H.İ.D., M.D. ve B.A. kuryelik yaptığı motosikletle seyir halinde giden Samet Özgül (28) ile yol verme sebebiyle tartışmaya başladı.

Alkol ve uyuşturucu madde etkisi altında olduğu iddia edilen 3 kişi, Özgül’ü yolda sıkıştırarak önünü kesti. Saldırganlar, genç kuryeye bıçakla saldırıp darbettikten sonra kaçarak kayıplara karıştı. Boynuna aldığı derin bıçak darbesi sonucu ağır yaralanan Özgül, çevredekilerin yardımıyla özel bir hastaneye getirildi. Özgül, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisine kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Özgül, 2 gün sonra hayatını kaybetti.

Saldırgan şahıslar ise olaydan kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alındı. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından yargılanmak üzere Ankara Adliyesi’ne sevk edildi. Olay anı ve ağır yaralı Özgül’ün hastaneye geliş anı güvenlik kameralarına yansıdı.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler