ZTE Blade V7 Lite Türkiye'de | İşte özellikleri

Güncelleme Tarihi:

ZTE Blade V7 Lite Türkiyede | İşte özellikleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2016 10:16

Birçok operatör telefonun üreticisi olan ZTE ilk olarak Mobil Dünya Kongresi'nde duyurduğu telefonlarından ZTE Blade V7 Lite'ı Türkiye'de satışa sunuyor. İşte ZTE Blade V7 Lite'ın teknik özellikleri ve fiyatı...

Haberin Devamı

5 inç'lik HD IPS ekrana sahip olan ZTE'nin yeni telefonlarından Blade V7 Lite, parmak izi okuyucusuyla birlikte geliyor ve şifre dışında kullanıcıların biyometrik olarak daha fazla güvende telefonlarını kullanmalarına olanak veriyor. 

13 MP dahili arka kamerasının yanı sıra ön yüzünde de flaşlı 8 MP kamera bulunduran ZTE Blade V7 Lite, Android 6.0 işletim sistemi yüklü olarak kullanıcılara sunuluyor ve en yeni güncellemeleri de destekliyor. 2 GB RAM ve 16 GB dahii hafıza ile gelen cihazda microSD kart desteği sayesinde toplam hafıza sonradan artırılabiliyor.

ZTE Blade V7 Lite Türkiyede | İşte özellikleri


Dört çekirdekli MediaTek işlemciden güç alan cihazın Türkiye fiyatı ise 799 TL olarak belirlenmiş durumda. Ancak ülkemizde yakında satışa çıkacağından, yapılan özel bir kampanya ile bu fiyat şu an için 699 TL'ye kadar düşmüş durumda.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!