Yüzde 100 koruma garantili antivirüs

Güncelleme Tarihi:

Yüzde 100 koruma garantili antivirüs
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2012 10:36

ABD merkezli COMODO, bilgisayar güvenliğiyle ilgili ürün gamını Türkiye pazarına sunmaya başlıyor.

Haberin Devamı

Dünya genelinde 35 milyonu aşkın bilgisayarda kullanılan COMODO, ilk olarak 7/24 Türkçe servis desteği Geekbuddy; komple güvenlik sağlayan, Internet Security Complete 2012 ve Antivirüs Advanced ile Türk kullanıcıların hizmetinde olacak.

Antivirüs pazarında “% 100 koruma garantisi” veren ilk firma olan ve 2011 sonunda Türkiye pazarına giren COMODO, bilgisayar güvenlik alanındaki ilk kutulu ürünlerini piyasaya sunuyor. COMODO’nun Türk tüketicisiyle buluşturduğu ilk üç üründen biri olan “GeekBuddy” PC Doktoru hizmetini barındırıyor. GeekBuddy 7/24 bilgisayar doktoru gibi çalışıyor ve kesintisiz acil bilgisayar yardımı sunuyor. COMODO’nun ürünlerinden bir diğeri ise “Internet Security Complete 2012”. Online ortamda komple güvenlik sağlayan bu ürünle birlikte, hem virüsten korunuyor hem de evde, okulda, iş yerinde veya halka açık ortamlarda 3G veya WIFI ile güvenli internet bağlantısı sağlanabiliyor. “Antivirüs Advanced 2012” de COMODO’nun raflarda yer alacak ürünlerinden bir tanesi. Bu ürün gelişmiş Antivirüs hizmeti sunarken, sadece virüsleri bulmak ve bilgisayarınızdan temizlemekle kalmıyor, henüz tanınmayan zararlı yazılımları da durdurabiliyor.

Otuzun üzerinde ürünüyle SSL’den son kullanıcıya geniş müşteri potansiyeline sahip olan ve Amerika genelinde 400’ten fazla üniversitenin web sitesi güvenliğini üstlenen COMODO’nun referansları arasında; IBM, Xerox, Harvard, Stenford ve Michigan Universitesi, Chase bank gibi pekçok kuruluş yer alıyor. Apple’ın en önemli bulut teknolojisi ürünlerinden iCloud COMODO tarafından korunurken, devlet tarafındaki referanslarında ise NASA bulunuyor.

Haberin Devamı

Türkiye temsilciliğini New York merkezli TURKOFAMERICA’nın ve Distribütörlüğünü Presscube şirketinin yaptığı COMODO ürünlerine, Türkiye’nin her yerinde, teknoloji marketleri ve bayilerden ulaşmak mümkün olacak.

Virüslere Karşı 500 TL Garanti

COMODO’nun dünyada ilk kez tüketicilere sunulan uygulamalarından biri de, virüslere karşı sunduğu 500 TL’lik garanti. Tüm bilgisayar kullanıcıları, COMODO ürünlerini kullanmaya başladıkları andan itibaren bilgisayarlarında virüslerle ilgili sorunlara karşı 500 TL’lik garanti altında alınıyor.

PC Doktoru “GeekBuddy”yle bilgisayar kullanımı esnasında karşılaşılan problem, online olarak mühendis ekibi tarafından çözülmeye çalışılıyor. Eğer sorun çözülemezse bu kez GeekBuddy mühendisi bilgisayarınıza uzaktan bağlanmak için izninizi istiyor. Yetkinin verilmesinin ardından açılan ekran üzerinden, GeekBuddy mühendisi sorunu çözmeye başlıyor. Bu sırada sağ tarafta açılan ekranda, GeekBuddy’nin yapmış olduğu tüm işlemler takip edilebiliyor. Bu çalışma sırasında; GeekBuddy mühendisi yapmış olduğu her işlem için onay alıyor. Çok gelişmiş bir yazılımla desteklenen GeekBuddy sistemindeki ekip, günün her saatinde adeta bilgisayarınızın yanında size, sizin onayınızla teknik desteğini vermiş oluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!