YouTube fenomenleri ile hayranları bir araya geliyor

Güncelleme Tarihi:

YouTube fenomenleri ile hayranları bir araya geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2018 10:46

Social Fest etkinlik serisi İstanbul’da Instagram ve YouTube fenomenleri ile hayranlarını bir araya getiriyor.

Haberin Devamı

İlk etkinlik 24 Kasım 2018’de Grandpera’da Emek sahnesinde gerçekleşecek. Ünlü Instagram fenomenleri, sosyal medya, seyahat ve fotoğraf trendlerini paylaşacaklar. “360 Derece Fotoğraf“ teması ile gerçekleşecek etkinlikte fotoğraf meraklıları için atölyeler düzenlenecek. Diğer yandan sosyal medyayı başarılı kullanmanın püf noktalarına dair incelikler paylaşılacak. Instagram’da beğeni almak için nasıl fotoğraflar çekilmeli, renk ve ışık ayarları nasıl olmalı, güncel seyahat rotaları nereler gibi soruların cevapları paylaşılacak.

Peki bu mecralar hayatımızda neleri değiştirdi, neleri değiştirecek, hobi olmanın ötesinde nasıl yeni iş imkanları sağlayacak, bize bilmediğimiz alanlarda neleri öğretecek, bizi nasıl geliştirecek? Son dönemin en popüler mecrası olan Instagram'da popüler olmak herkes için önemli olmaya başladı. İşte bu konferans serisinde ünlü fenomenler hesaplarının nasıl bu kadar popüler olduğunun sırlarını paylaşacak ve yeni iş modellerini konuşacaklar.

Söyleşilerde ünlü fotoğrafçılar Mustafa Seven, Sefa Yamak, Canberk Üregel ve daha bir çok isim fotoğraf hikayelerini paylaşacak. Eğitim almak isteyenler için ise, moda fotoğrafçılığı, yemek fotoğrafçılığı, doğum-bebek fotoğrafçılığı, ürün fotoğrafçılığı ve makyaj atölyeleri yer alacak. Etkinliğe katılım biletleri Instagram ve biletix üzerinden sağlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!