XP'ye Windows 7 makyajı

Güncelleme Tarihi:

XPye Windows 7 makyajı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2008 09:38

Yeni duvar kağıtları, farklı bir görünüm, kusursuz temalar. İşte bambaşka bir XP yapmanın yolları.

Haberin Devamı

Farklı bir işletim sistemine sahip olmanın yolu, o işletim sistemini silip başka birini yüklemek değildir. Yapacağınız küçük değişikliklerle çok daha iyi görünen ve kullanımı kolay bir işletim sistemine sahip olabilirsziniz. Örneğin masaüstünüzdeki duvar kağıdını değiştirmek bile bilgisayarınıza büyük değişiklik sağlar. Buradan bilgisayarınızı daha farklı gösterecek duvar kağıtlarına ulaşabilirsiniz.

Bunun dışında 2 küçük dosyayı ile ister Windows'unuzda Windows 7 rüzgarı estirebilir; isterseniz Windows'unuza Mac OS özellikleri katabilirsiniz.

1: Windows 7 duvar kağıtları ve fazlası:
Bu küçük dosyamızda Windows 7 ile birlikte gelecek muhtemel duvar kağıtlarını bulacak, özel bir hesap makinesine sahip olacak ya da komple bir paket ile tüm Windows'unuzun görünümünü değiştirebileceksiniz... Bilgisayarınızı bir sonraki işletim sistemi Windows 7'ye benzetmek için tıklayın.

Haberin Devamı


2: Mac OS'un sundukları Windows'ta:
Apple'ın işletim sistemi Mac OS'u beğenin ya da beğenmeyin, sunduğu kullanım kolaylığını kesinlikle taktir etmelisiniz. Bu küçük dosya yardımıyla hem bazı kullanum kolaylıklarını Windows'a taşıyacak, hem de tasarım açısından farklı bir deneyim yaşayabileceksiniz. Windows'unuzu MAC OS'e dönüştürmek için tıklayın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: BİLGİSAYARINIZ İÇİN EN GÜZEL DUVAR KAĞITLARI BURADA

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!