Xiaomi Mi Band 5 geliyor! İyiden iyiye akıllı saate dönüyor

Güncelleme Tarihi:

Xiaomi Mi Band 5 geliyor İyiden iyiye akıllı saate dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2020 09:05

Çinli Xiaomi'nin Türkiye dahil dünya genelinde popüler olan akıllı bilekliği Xiaomi Mi Band serisine yakında yeni bir halka eklenecek. Xiaomi Mi Band 5 ismini taşıması beklenen yeni akıllı bileklikler, sahip oldukları özellikleriyle bir akıllı saati aratmayacak gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Xiaomi, akıllı bilekliklerini her yeni modelde daha da geliştiriyor ve kullanışlı bir hale getiriyor. 0.78 inç ekran büyüklüğüne sahip Mi Band 3'ün ardından ilk kez 0.95 inç büyüklüğünde renkli ekranla gelen Mi Band 4, çıtayı biraz daha yükseltmişti. Şimdi ise sıra Mi Band 5'te... 1.2 inç ekran büyüklüğüne sahip olması beklenen Xiaomi Mi Band 5'in ekranı büyüdüğünden daha işlevsel bir hale gelecek ve kullanıcı arayüzü daha da genişlemiş olacak.

NFC teknolojisini de arkasına alması beklenen Mi Band 5, Google Pay başta olmak üzere çok daha fazla ödeme sistemini elinizin altına getirecek. 

25 dolarlık fiyat etiketine sahip olması beklenen ürün 25 dolarlık fiyat etiketine sahip olacak. Mi Band 5'in ilk etapta Çin'de satışa sunulacağı düşünülüyor. 

BAKMADAN GEÇME!