World of Warships'te elementini seç savaşa başla

Güncelleme Tarihi:

World of Warshipste elementini seç savaşa başla
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2017 08:49

World of Warships'te element savaşları başlıyor. 4 Mayıs'a kadar devam edecek olan çarpışmalarda ateş veya su elementini seçenler takımlara ayrılacak ve savaşı kazanan takım oyun içi altınlara sahip olacak.

Haberin Devamı

Wargaming tarafından geliştirilen ve şirketin geliştirdiği World of Tanks ve World of Warplanes’e benzeyen deniz savaşı temalı World of Warships’te element savaşları başlıyor. Ateş ve su elementlerinden birini seçerek kendinize ve sizinle aynı elementi seçen takım arkadaşlarınıza ödüller kazandırabileceksiniz.

4 Mayıs’a kadar devam edecek olan etkinlikte 3 raundda savaşacaksınız. 3’te 2 yapan takım ise oyunu kazanacak. Takımınızla kazandığınız savaşlardan elde ettiğiniz ganimet ile oyun içi hediye dükkanlarından alışveriş yapabilme imkanınız olacak. Aynı zamanda oyunun geliştirici ekibi element savaşlarına en çok katkıda bulunan ilk 100 oyuncuyu tespit edip onları oyun tarihine yazacaklarını bildirdi.

Eğer element savaşlarına siz de katılmak istiyorsanız buraya tıklayarak tarafınızı seçebilir ve oyunda yerinizi alabilirsiniz. Wargaming tarafından yayınlanan ve element savaşlarıyla ilgili bilgi veren videoya da buradan ulaşabilirsiniz. Videoda türkçe altyazı seçeneği de bulunuyor.

BAKMADAN GEÇME!