Windows 7'de ürün anahtarı nasıl bulunur? Windows 7 Lisans key bulma ve öğrenme (Programlı & Programsız)

Güncelleme Tarihi:

Windows 7de ürün anahtarı nasıl bulunur Windows 7 Lisans key bulma ve öğrenme (Programlı & Programsız)
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2022 21:10

Bilgisayar üzerindeki tüm programların çalışmasını sağlayan taban sistem Windows olarak bilinir. Bir Windows olmadan bilgisayarı açma ise kullanmak pek mümkün değildir. Her ne kadar alternatifleri bulunsa bile günümüzde pek geçerli olmadığını söylemek mümkün. Peki, Windows 7'de ürün anahtarı nasıl bulunur? Windows 7 Lisans key bulma ve öğrenme (Programlı & Programsız) hakkında detayları derledik.

Haberin Devamı

Farklı sebeplerden dolayı birçok kişi kullanmış olduğu Windows 7 üzerinden ürün anahtarını bulmaya çalışıyor. Bu anahtar genel olarak Windows yükledikten sonra açmak için kullanılan yasal anahtardır. Kişi Windows 7 ürünü aldıktan sonra yanında ürün anahtarı gelir. Bu anahtar bir şifre olarak öne çıkar ve kullanılması ile beraber Windows açılır.

Windows 7'de Ürün Anahtarı Nasıl Bulunur?

Genelde bilgisayar üzerinden format atıldığı zaman Windows 7 yeniden yüklenir. Böyle durumlarda ise Windows ürün anahtarına ihtiyaç duyulur. Çünkü yükleme ile beraber yasal olarak Windows'u açmak için bu anahtara ihtiyaç vardır. Böylece kişi yeniden sağlıklı bir şekilde Windows eşliğinde bilgisayarını kullanma imkanı sağlar. Bu bağlamda belli aşamaları tamamlamak suretiyle, Windows 7 ürün anahtarını ulaşmak mümkün.

Haberin Devamı

- Öncelikli Not defterini başlatmak gerekir.

 - Sabit olarak vermiş verili bir kot sistemine not defteri penceresine yapıştırmak gerekir. (Kullanılan bilgisayar markası ya da Microsoft üzerinden bugünkü alınabilir.)

 - Dosya > Farklı kaydet bölümünü seçim. Farklı kaydet tipini tüm dosya olarak değiştirin.

 - Productkey.vbs dosyasını adlandırmak suretiyle kaydet bölümüne tıklayın.

 - Dosyayı masaüstüne kaydedilmesi ile beraber çift tıklayın.

 - Açılan pencere üzerinden ürün anahtarı gösterilir.

Bu şekilde yukarıdaki aşamaları tamamladıktan sonra kolayca ürün anahtarını ulaşmak mümkündür. Özellikle birçok değişik nedenden dolayı bazı zamanlarda ürün anahtarını ihtiyaç duyulur. Bilgisayarda saklı olması ile beraber, yukarıdaki komutlarla uygulamalar doğrusunda ürün anahtarını ulaşılır.

Windows 7 Lisans Key Bulma ve Öğrenme (Programlı & Programsız)

Genel çerçevede Windows 7 lisans anahtarını bulmak ve öğrenmek için hem programlı hem de programsız şekilde işlem bulunuyor. Amaca ve isteğe bağlı olarak farklı seçenekleri değerlendirmek mümkündür. Genel çerçevede programsız olarak Windows 7 ürün anahtarını bulabilmek için, genelde bilgisayar üzerinden gerekli açmaları tamamlamak gerekir. Bu aşamalar yukarıda olduğu gibi sıralı şekilde yapılır. Böylece Not Defteri üzerine eklenmiş kodlar eşliğinde, masaüstüne kayıt yapılır. Not Defteri içerisinde yapılan bu işlemler ile beraber ürün anahtarı yer alır.

Haberin Devamı

Diğer seçenek dahilinde özel programı bilgisayara yükledikten sonra Windows 7 anahtarı otomatik olarak olunur. Bu konuda ücretsiz olarak Windows ürün anahtarını bulmak için birçok değişik program yer almaktadır. Böylece manuel olarak araştırma yapmak yerine, doğrudan programı ürün anahtarını bulmasına izin vermek mümkün. Sonuç olarak kısa bir zaman içerisinde Windows 7 anahtar ürününü elde etmek mümkün.

Windows 7 Ürün Anahtarını Bulmak ve Öğrenmenin Önemi Nedir?

Farklı nedenlerden dolayı bilgisayar üzerinden Windows 7 ürün anahtarı araştırılır. Özellikle bilgisayarı temizleme göre daha güçlü hale getirmek için format atılır. Bu formatın ardından yeniden Windows 7 yüklemesi gerçekleşir. Ancak bu yükleme ile birlikte Windows'u açmak için ürün anahtarını ihtiyaç duyulur. İşte bu noktada ürün anahtarının önemi oldukça büyüktür. Tabi bununla beraber daha birçok farklı nedenden dolayı da yine Windows 7 ürün anahtarını ihtiyaç olabilir. Böyle durumlarda ise değişik unsurları ve Yolları değerlendirmek suretiyle Windows ürün anahtarını ulaşma şansı elde edilebilir. Tabii bu sadece Windows 7 değil aynı zamanda diğer tüm versiyonlar için de geçerlidir. Sonuç olarak hem programlı hem de programsız şekilde ürün anahtarını ulaşmak mümkün.

 

BAKMADAN GEÇME!