Whatsapp Hileleri - Az Bilinen Ve Farklı Gizli Whatsapp Özellikleri İle Kullanım İpuçları

Güncelleme Tarihi:

Whatsapp Hileleri - Az Bilinen Ve Farklı Gizli Whatsapp Özellikleri İle Kullanım İpuçları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2022 21:09

WhatsApp günümüzde oldukça yaygın bir şekilde kullanılmakta olan iletişim uygulaması olarak ifade edilebilir. Whatsapp kullanımı sırasında ise bir takım hilelerin bulunduğu bilinmektedir. WhatsApp hileleri nelerdir? Az bilinen ve farklı gizli WhatsApp özellikleri ile kullanım ipuçları ne şekildedir? Whatsapp hilelerini sizin için detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Whatsapp en yaygın olarak kullanılmakta olan arama ve mesajlaşma uygulamasıdır. Ücretsiz olarak kullanılmakta olan whatsapp uygulamasında kullanıcılara kolaylık sağlayacak olan ve zamandan tasarruf etmenizi sağlayacak olan bazı hileler bulunmaktadır. Popüler mesajlaşma uygulaması olarak bilinmekte olan whatsapp hileleri ise çoğu kişi tarafından bilinmemektedir.

WhatsApp Hileleri

Arama yapmak ve mesajlaşmak için kullanılmakta olan en popüler uygulamalardan birisi whatsapp olarak bilinmektedir. Ücretsiz bir şekilde kullanılabilen whatsapp uygulamasının ise birçok kullanıcısı bulunmaktadır. Akıllı telefon kullanıcılarının whatsapp hilelerini öğrenmeleri kullanmalarında kolaylık sağlayacaktır.

Whatsapp uygulamasında numaranızın telefon rehberinde kayıtlı olup olmadığını anlamak için kullanabileceğiniz basit bir whatsapp hilesi bulunmaktadır. Öncelikle whatsapp uygulamasına girerek Sohbetler‘i aç demeniz gerekmektedir. Ardından da sağ üst köşede yer alan üç nokta ikonuna tıklanması gerekir. Açılan menüde ise Yeni toplu mesaj yazısına tıklanması gerekir. Çıkan pencerede ise rehberinizde kayıtlı olan iki kişiyi işaretlemeniz gerekecektir.

Haberin Devamı

Bu kullanıcılardan birisi herhangi bir kullanıcı olabilir. Ancak birisinin rehberinde kayıtlı olup olmadığınızı öğrenmek istediğiniz numara olması gerekmektedir. Kişiler seçildikten sonra ise tik işaretine basılarak onaylanması gerekir. Toplu mesaj olarak açılan pencerede bir mesaj gönderin. Gönderilen mesajı seçerek sağ üst köşede bulunan üç nokta işaretine basmanız gerekir. Ardından ise bilgi sekmesine basın. Okuyan kısmında, rehberinde kayıtlı olduğunuz kullanıcı yer alır, ancak kayıtlı olmadığınız kişi ise “şuna teslim edildi” şeklinde görüntülenir.

Whatsapp mesajlarında kullanabileceğiniz farklı vurgu ve yazma stilleri bulunmaktadır. Yazdığınız mesajlarda farklı bir hava oluşturmak için kullanabileceğiniz çeşitli yöntemler bulunmaktadır.

WhatsApp’ta kalın yazma: *yazı*

WhatsApp’ta italik yazma: _yazı_

WhatsApp’ta üstü çizili yazma: ~yazı~ şeklinde yapılmaktadır.

Haberin Devamı

Az Bilinen ve Farklı Gizli WhatsApp Özellikleri ile Kullanım İpuçları

Whatsapp da bulunan ve oldukça az kişi tarafından bilinmekte olan birçok özellik bulunmaktadır. Whatsapp mesajları okunduğu zaman karşı tarafa okundu şeklinde bildirim gitmektedir. Bu bildirim gitmeden de whatsapp mesajlarının okunması mümkün olmaktadır. Görüldü yapmadan mesajları okumak için görüldü bilgisini kapatma özelliğinin aktifleştirilmesi gerekmektedir. Aynı zamanda telefonun uçak modu seçeneğini açmak da görüldü olmadan mesajları okumanıza olanak sağlamaktadır.

Whatsapp da kendinize mesaj gönderebilir ve uygulamayı bir not defteri olarak da kullanabilirsiniz. Kendinize mesaj gönderebilmek için öncelikli olarak bir grup oluşturmanız gerekmektedir. Gruba eklediğiniz diğer kullanıcı gruptan çıktıktan sonra ise kendi kendinize mesaj göndermeniz mümkün olacaktır.

Whatsapp Uygulamasını Telefon Numarası Olmadan Kullanmak Mümkün müdür?

En ünlü mobil iletişim uygulamalarından birisi olan whatsapp bilinmeyen birçok özelliği ile de kullanıcıları için kolaylık sağlamaktadır. Whatsapp uygulamasını herhangi bir telefon numarası olmadan da kullanmanız mümkündür. Öncelikli olarak whatsapp uygulamasını telefonunuzdan silmeniz gerekmektedir. Sonrasında oyun mağazasını açarak whatsapp indirmeniz gerekecektir. Uçuş modunu aktifleştirin ve uygulamayı telefonunuza kurun.

Uygulama kurulurken internet üzerinden sizi doğrulayamayacağı için sms ile doğrulama isteyecektir. Sms ile kontrol et seçeneğini işaretledikten sonra ise e postanızı girmeniz gerekir. Fazla beklemeden iptal seçeneğine basmanız gerekir. Telefonunuza sahte mesajlaşma uygulamasını indirdikten sonra Kime: +447900347295 Gönderen: + (Ülke kodu) (cep telefonu numarası) Mesaj: E-posta adresiniz bilgilerini girmeniz gerekir. Ardından ise telefon numarası olmadan whatsapp uygulamasını kullanmanız mümkün olacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!