Wattpad Hesap Silme Nasıl Yapılır? Kalıcı Olarak Wattpad Hesabı Silinir Ve Kapatma İşlemi

Güncelleme Tarihi:

Wattpad Hesap Silme Nasıl Yapılır Kalıcı Olarak Wattpad Hesabı Silinir Ve Kapatma İşlemi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2023 10:45

Wattpad kişilerin ücretsiz bir şekilde hesap açtığı ve hikaye yazıp bunları paylaştığı platformlardan birisidir. Kullanıcı kitlesi gençler olan Wattpad tüm dünyada kullanılmaktadır. Son zamanlarda bu platform içerisinde hesapların nasıl silineceği sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Wattpad hesap silme nasıl yapılır? Kalıcı olarak Wattpad hesabı silinir ve kapatma işlemi hakkında detayları sizler için derledik.

Haberin Devamı

Hem ülkemizde hem de tüm dünyada yaygın olarak kullanılan Wattpad makale, şiir veya roman yazılan bir sosyal medya platformudur. Kullanıcılar buradan takipçilerine yazdıklarını paylaşabilmektedir. Bazı nedenlerden dolayı hesaplarını kapatmak isteyen kişiler ise yine aynı şekilde site içerisinden hesap silme işlemlerini gerçekleştirebilir. 

 Wattpad Hesap Silme Nasıl Yapılır? 

 Wattpad üzerinden hesap silme işlemlerini gerçekleştirmek oldukça kolaydır. Buraya üye olan kişiler istedikleri zaman hesaplarını kapatabilmektedir. Fakat hesap silme işleminden sonra tüm mesajlar, yorumlar ve yazılar da silinmektedir. Wattpad hesap silme işlemleri için şu adımların takip edilmesi gerekir: 

 - Hesap silme işlemi için ilk olarak kullanıcı adı ve şifre ile hesaba giriş yapılmalıdır.

Haberin Devamı

 - Buradan ayarlar sekmesine girilmelidir.

 - Hesap kapatma butonuna tıkladıktan sonra hesap sonlandırılmaktadır. 

 Bu işlemlerin ardından kullanıcıların hesapları silinmektedir. Fakat burada bilinmesi gereken bir nokta bulunmaktadır. Wattpad hesap silme adımları mutlaka web tarayıcısı üzerinden yapılmalıdır. 

 Kalıcı Olarak Wattpad Hesabı Nasıl Silinir? 

 Wattpad hesabını kalıcı olarak silmek isteyen kişiler bu anlamda pek çok araştırma yapmaktadır. Ücretsiz olarak kayıt olan kullanıcılar yine ücretsiz bir şekilde hesap silme işlemlerini gerçekleştirebilmektedir. Wattpad hesabını kalıcı olarak kapatmak isteyen kişiler şu adımları teker teker gerçekleştirmesi gerekmektedir. Hesap silme adımları şunlardır: 

 -Tarayıcı üzerinden Wattpad hesabına giriş yapılması gerekir.

 - Hesabın profil kısmında hesap silme sekmesine gelinmesi gerekir.

 - Hesap kapatma butonuna tıkladıktan sonra sistem tarafından kullanıcılara alternatif seçenekler sunulmaktadır.

 - Bu seçeneklerin kullanıcılara uygun gelmemesi halinde kapatma nedeni belirtilmektedir.

 - Devamında Evet eminin butonuna tıklayarak tekrar şifrenin girilmesi gerekmektedir.

 - Bu işlemler sonrasında kullanıcıların hesapları kalıcı olarak silinmektedir.

 - Hesap silme işleminden sonra kullanıcılar şifreleri ile tekrar hesaplarına giriş yapamamaktadır. 

Haberin Devamı

 Wattpad Hesabı Nasıl Sıfırlanır? 

 Wattpad hesabı silme dışında şifre sıfırlama işlemleri de sıklıkla araştırılmaktadır. Wattpad uygulamasında şifre sıfırlama işlemi şifre yenileme ve şifre unutma işlemlerinde yapılmaktadır. Hesaba giriş yapmakta sıkıntı yaşayan kullanıcılar tarayıcı üzerinden birini seçmeleri gerekmektedir. Bu işlem sonrasında kullanıcılar yapılan yönlendirmelerin ardından hesaplarını sıfırlayabilir ve yeni şifre belirleyebilirler. 

 Hesap sıfırlama ve şifre yenileme işlemlerinde kullanıcıların dikkatli olması gerekmektedir. Şifre uzunluğunun en fazla 20, en az 6 haneli olması gerekir. Ayrıca harf, rakam ve sembole de yer verilmesi gerekmektedir. Şifre sıfırlama onaylandıktan sonra cihazdan otomatik çıkma işlemi yapılır. Bu nedenle yeni şifrenin mutlaka not alınması gerekir. 

Haberin Devamı

 Wattpad Kalıcı Olarak Silme İşleminden Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir? 

 Kullanıcılar Wattpad hesaplarını silmeye karar verdiler ise silme işleminden önce bazı durumlara dikkat etmeleri gerekir. Çünkü hesap silme işleminde kullanıcıların hesapları kalıcı olarak silinmektedir. Bu nedenle kullanıcılar şifreleri ile tekrar hesaplarına girememektedir. 

 Wattpad hesabı silme işleminde hesap kalıcı olarak silineceği için yazıların veya başkasına ait beğenilen yazıların silme işleminden önce yedeklenmesi gerekir. Kullanıcılar kendilerine ait yazıları kopyalayarak başka bir yere kaydedebilmektedir. Bunun dışında beğenilen başka kişilerin yazıları bir yere not edilebilmektedir. Aksi taktirde Wattpad hesabı kalıcı olarak silme işleminden sonra yazılan yazılara veya kaydedilen hikayelere ulaşmak mümkün olmamaktadır. Bu noktalara dikkat ettikten sonra hesap silme işlemleri yapılabilir. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!