Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu ikinci defa ertelendi

Güncelleme Tarihi:

Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu ikinci defa ertelendi
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2016 13:26

PlayStation 4 platformuna özel olarak geliştirilen Uncharted serisinin son oyunu Uncharted 4: A Thief’s End yine ertelendi. İşte detaylar…

Haberin Devamı

PS4 kullanıcılarının merakla beklediği Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu oyunu için yeni bir erteleme daha geldi.

Oyunun yapımcı şirketi Naughty Dog tarafından yapılan açıklamada, oyunun normal çıkış tarihinden iki hafta sonra piyasaya sürülecek. Bu ertelemeyle birlikte oyun ikinci kez ertelenmiş oldu.

Oyunun daha önce Mart 2016’da çıkacağı duyurulmuş daha sonrasında şirket tarafından "Bütün seçeneklerimizi dikkatli bir şekilde düşündükten sonra, oyunun final sürümünü sunmadan önce biraz daha iyileştirme yapma kararı aldık ve tarihi ileriye atmaya karar verdik." şeklindeki açıklama ile oyunun çıkış tarihinin 26 Nisan’a ertelendiği belirtilmişti.

Yapımcı şirketin yaptığı son açıklama ile 26 Nisan olarak belirlenen oyunun çıkış tarihi bir kez daha ertelenerek, oyunun yeni çıkış tarihi 10 Mayıs olarak belirlendi. Oyunun bir erteleme daha alıp almayacağı merak konusu.

Haberin Devamı

%100 Türkçe dil ve dublaj desteği ile Türk oyuncuların karşısına çıkacak oyun 29 Şubat’ta ön siparişe açıldı. Oyunun ön siparişini vermek isteyenler için belirtelim, Uncharted 4 : A Thief’s End ülkemizde 229 TL'den satışa sunuluyor.

indir.com tarafından hazırlanmıştır.

BAKMADAN GEÇME!