Twitter İsmi Nasıl Değiştirilir? Twitter Kullanıcı Adı Değiştirme Nasıl Yapılır

Güncelleme Tarihi:

Twitter İsmi Nasıl Değiştirilir Twitter Kullanıcı Adı Değiştirme Nasıl Yapılır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2022 21:08

Twitter ismi nasıl değiştirilir, sıklıkla araştırılan konulardan biridir. Özellikle kullanım alanı açısından da oldukça önemli konular arasındadır. Twitter isminin nasıl değiştirildiğini öğrenebilir ve buna göre kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Twitter ismi nasıl değiştirilir? Twitter kullanıcı adı değiştirme nasıl yapılır detaylarıyla derledik.

Haberin Devamı

Twitter ismini değiştirmek için güvenlik ve gizlilik alanına tıklayarak hesabınız alanına basmanız gerekir. Sonrasında hesap bilgileri yerine girerek şifreyi girmeniz ve kullanıcı adı yerinde yazan ismi değiştirerek işlemi tamamlamanız gerekir.

Twitter İsmi Nasıl Değiştirilir?

Twitter ismini değiştirmek için neler yapılması gerektiği ve hangi işlemlerin uygulanması gerektiği merak edilmektedir. Twitter ismini değiştirmek isteyen kişilerin öncelikle gizlenme çubuğunda yer alan daha fazla simgesine tıklamak gerekir. Sonrasında güvenlik ve gizlilik alanına tıklayarak Hesabınız yazan kısma basmak gerekir. Bu alanda doğrulama için Twitter şifreniz istenir ve bu şifreyi girdikten sonra Hesap Bilgileri bölümünde olan Kullanıcı Adı kısmını bulmanız gerekir. Bu alana yeni kullanıcı ismini yazmanız gerekir. Eğer istediğiniz kullanıcı ismi başka biri tarafından kullanılıyorsa başka bir isim girmeniz istenir. Kimse tarafından kullanılmayan ve kullanımına izin verilen bir kullanıcı ismi bularak Kaydet butonuna tıklamak gerekir. Kullanıcı isminin en az 5 ev fazla 15 karakter olması gerekir. Aynı zamanda kullanıcı adı boşluk olmadan yalnızca rakam, harf ve semboller içerebilir.

Twitter Kullanıcı Adı Değiştirme Nasıl Yapılır?

Twitter kullanıcı adını değiştirmek için öncelikle gizlilik ve güvenlik butonuna tıklamak gerekir. Daha sonra Hesabınız yerine tıklayarak Hesap Bilgileri alanına basmak gerekir. Doğrulama için şifrenin girilmesinden sonra Hesap Bilgileri kısmında yer alan Kullanıcı Adı alanındaki ismi silerek yeni ismi yazmak gerekir. Alınabilecek bir kullanıcı adı yazılması halinde Kaydet butonuna tıklamak ve işlemi tamamlamak gerekir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!