Twitter Hesap Silme Linki 2023 - Telefondan Mobil Kalıcı Twitter Hesap Kapatma Ve Kaldırma Nasıl Yapılır

Güncelleme Tarihi:

Twitter Hesap Silme Linki 2023 - Telefondan Mobil Kalıcı Twitter Hesap Kapatma Ve Kaldırma Nasıl Yapılır
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2023 10:45

Dünya çapındaki en ünlü uygulamalar içerisinde yer alan Twitter; pek çok insanın dünya çapından haber alma ve insanlarla beraber iletişim kurmasına imkan tanıyan bir platformdur. Bununla beraber fikirlerin paylaşıldığı, fotoğraf- video gibi içeriklerin paylaşıldığı Twitter bünyesinde, kullanıcılar isterlerse popüler kişileri, arkadaşlarını takip edebilmektedir. Fakat buna karşın Twitter hesabını silmeyi isteyen kişiler de bulunmaktadır. Peki Twitter hesap silme linki 2023 - Telefondan mobil kalıcı Twitter hesap kapatma ve kaldırma nasıl yapılır detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Üyelerin ''tweet'' şeklinde bilinen mesajlar, 208 karakter dahilinde paylaştıkları Twitter platformu; üyelerin birbirleriyle etkileşimde bulundukları sosyal ağ hizmeti olarak bilinmektedir. 2006 senesinin Temmuz ayında kullanıma açılan bu uygulama; 2013 senesinde en fazla ziyaret edilen İnternet sitelerinden birisi olmuştur. Twitter bünyesinde hem fotoğraf hem de video paylaşımı da yapılabilmektedir. Twitter hesapları, kişisel olarak açılabildiği için kapatılabilmektedir. Hesabı silmek adına yapılacak işlemler ise birkaç adımdan oluşmaktadır.

Twitter Hesap Silme Linki 2023

Twitter hesabının bir defa silinmesi dahilinde aynı şekilde tüm bilgiler sonsuza dek ortadan kaldırılmaktadır. Bununla beraber; kullanıcının attığı tüm tweetler, takipçiler, favoriler ve dahası da ortadan kaldırılmaktadır. Bunun dışında eski hesap ismini, başka biri kullanarak yeni hesap açabilmektedir. Bundan ötürü hesap silmek isteyen kişiler, hesabını silmek yerine başka yöntemleri deneyebilmektedirler. Kullanılan kullanıcı ismi veya mail adresinden memnun olunmaması durumunda, hesabı kapatmak dışında direkt ayarlar sekmesine girerek, farklılık yapılabilmektedir. Bu tür problemler adına Twitter hesabını silmeye gerek bulunmamaktadır. 

Haberin Devamı

 Bütün bunların dışında yanlışlıkla Twitter hesabının silinmesi durumunda endişelenmeye gerek yoktur. Bununla beraber hesabın kalıcı şekilde silinmesi adına, işlem sonrasında tam olarak bir ay geçmelidir. Silinmesi adına yanlışlıkla onay verilmesi durumunda hesaba, bir ay içerisinde giriş yapılırsa hesap silme işlemi iptal edilmektedir. Fakat; hesap silme işleminden sonra bir ay geçmişse, hesabın geri alınması mümkün değildir. Bu bir aylık süre içerisinde hesabı yeniden aktif etmek oldukça mühimdir. 

 Telefondan Mobil Kalıcı Twitter Hesap Kapatma ve Kaldırma Nasıl Yapılır? 

 Telefondan kalıcı şekilde Twitter hesabı kapatma ve kaldırma işlemi adına takip edilmesi gereken adımlar; 

 - Telefondan hesaba giriş yapmak gerekmektedir.

 - Ardından profile tıklayarak ''ayarlar'' kısmına tıklanmalıdır.

Haberin Devamı

 - Ayarlar kısmının en alt bölümünde bulunan ''Hesabımı devre dışı bırak'' yazılı alternatife tıklamak gerekmektedir. 

 Bu şekilde hesap 30 günlük dondurma işlemine tabii tutulacaktır. 30 günlük süre sonrasında hesap kalıcı şekilde kapatılacaktır.

  Bilgisayardan Twitter Hesabı Silme İşlemleri Nasıl Yapılır? 

 Bilgisayardan Twitter hesabı silme işlemleri için; 

 - Twitter hesabına bilgisayar aracılığıyla giriş yapmak gerekmektedir.

 - Ayarlar kısmına tıklanmalıdır.

 - En alt kısımda ''Hesabımı devre dışı bırak'' yazılı alternatife tıklamak gerekmektedir.

 - Hesabı silmek istendiğine dair onay verilmelidir.

 - Hesap bir ay içerisinde kalıcı şekilde silinecektir. 

Haberin Devamı

 Twitter Hesabının Silinmeden Önce Bilinmesi Gereken Hususlar 

 Twitter hesabının devre dışı bırakılmasıyla, başka kişilerin tweetlerinde bahsedilen kullanıcı isminin görünmeye devam etmesi mümkündür. Fakat profil, bulunmadığı için profile yönlendiren bir bağlantı söz konusu değildir. 

 Twitter hesabı ile alakalı kullanıcı ismi ya da mail adresini değiştirmek adına hesabın silinmesi gerekmemektedir. Bu bilgileri güncellemek adına arzu edildiği zaman ''Hesap Bilgileri'' kısmına tıklamak gerekmektedir. Mevcut kullanıcı ismini ve mail adresini daha sonradan kullanmak isteniyorsa hesabı devre dışı bırakmadan, değiştirmek gerekmektedir. 

 30 günlük devre dışı bırakma süreci ile hesaba giriş yapmak hesabın kapanmamasını sağlar. Bununla beraber Twitter verilerinin indirilmesi arzu ediliyorsa, hesabı devre dışı bırakmadan, bunun talebinde bulunmak gerekmektedir. Hesabın devre dışı bırakılması, Twitter sistemlerinden silinmemektedir. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!