Trendyol Şifremi Unuttum Ne Yapmalıyım? Trendyol Şifre Yenileme Maili Gelmiyor Nasıl Alabilirim

Güncelleme Tarihi:

Trendyol Şifremi Unuttum Ne Yapmalıyım Trendyol Şifre Yenileme Maili Gelmiyor Nasıl Alabilirim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2022 11:29

Trendyol günümüzde en çok kullanılan alışveriş platformları arasındadır. Özellikle online alışverişin artması, online marketlerin çıkması ile birlikte Trendyol daha çok kullanıcıya ulaşmıştır. Ancak bazı durumlarda Trendyol şifresi unutulabilir veya yenilenmesi gerekebilir. Trendyol şifremi unuttum ne yapmalıyım hakkında tüm detayları derledik.

Haberin Devamı

 Trendyol şifresinin unutulması halinde, şifre sıfırlama işleminin yapılması gerekir. Bunun için izlenebilecek belirli adımlar bulunur. 

 Trendyol Şifremi Unuttum Ne Yapmalıyım? 

 Trendyol şifresini değiştirmek için sıfırlama işlemi yapabilirsiniz. Hesabınızın şifresini unuttuysanız, hesabınız çalındıysa ya da çalınma şüphesi varsa ya da hatırladığınız şifre ile giriş yapamıyorsanız mutlaka şifre değiştirme işlemi yapmanız gerekir. Bazı durumlarda şifre doğru olsa bile dönemsel sistemsel değişimlerden dolayı şifre hatası alınabilir. Bunun önüne geçmek için şifre değiştirme işlemi tercih edebilirsiniz. Şifre değiştirme işlemi için uygulamanız gereken adımlar ise şöyledir; 

Trendyol giriş sayfasını açınız sonrasında ise şifremi unuttum yazısına giriş yapınız. Ardından mobil veya internet fark etmeden kullanıcı bölümüne tıklayın. 

Haberin Devamı

Trendyol şifremi unuttum bölümüne girin. Hesap için kullandığınız mail adresini yazınız. E-posta adresinizin doğru olduğundan emin olunuz. Sonrasında ise e-postanıza gelen şifre sıfırlama adresine giriş yapınız. E-posta adresinizin yanlış olması halinde mail herhaangibir şekilde size gelmez. 

Sonrasında ise e-posta adresinize giriniz. Girdiğiniz e-posta adresinizin, Trendyol hesabınızın adresi olması gerekir. Size gelen maile giriş yapınız. Şifremi unuttum kısmına link bağlantısı ile giriniz. Yeni bir şifre koyunuz, mutlaka yazdığınız şifreyi bir yere kaydedin. 

Seçeceğiniz şifrenin en az yedi harfli ve rakamlı olması gerekir. Mutlaka şifrenizi kurallara uygun bir şekilde koyunuz. Sonrasında kaydedin simgesine tıklayın. Yeni şifreniz ile hesabınıza giriş yapınız. 

Trendyol Şifre Yenileme Maili Gelmiyor Nasıl Alabilirim? 

 Bazı durumlarda mail adresinize şifre yenileme işlemi gelmiyor olabilir. Bunun birkaç tane farklı sebebi olabilir. Mail adresinize gelmemesinin sebepleri ise şöyle olabilir; 

Trendyol hesabınızı oluşturduğunuz e-posta adresiniz yanlış olabilir. Bundan dolayı mutlaka şifre gönderme işlemi yaparken e-posta adresinizin doğru olduğuna emin olunuz. 

Haberin Devamı

Kullandığınız e-posta servisinizin sunucusunda sorun olabilir ya da e-posta adresinize gelen mail spam klasörü içerisinde düşmüş olabilir. 

Trendyol sisteminin alt yapısında sorunlar olabilir, bunun için Trendyol yardım bölümünden destek talep edebilirsiniz. 

Bu gibi durumların önüne geçmek için bütün işlemleri lütfen tek tek kontrol ediniz. Bilgileriniz doğru ise birkaç saat bekleyerek, tekrar aynı işlemleri deneyiniz. Eğer şifre sıfırlama işlemini yapamıyorsanız, Trendyol üyeliğini tekrar açabilirsiniz.

  

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!