Tosla Hesap Silme - Tosla Hesabı Kalıcı Olarak Nasıl Silinir Ve Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır

Güncelleme Tarihi:

Tosla Hesap Silme - Tosla Hesabı Kalıcı Olarak Nasıl Silinir Ve Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2023 10:45

Tosla hesaba bağlı olarak verilen kart, herhangi bir bankada hesabınız olmasa bile, para almaya, göndermeye ve ATM’den para çekmeye yardımcı olan bir uygulamadır. Kullanıcı için de kullanımı oldukça rahat, kullanışlı ve hızlı bir sistemdir. Tosla kart hesap silme konusunda pek çok kişi son zamanlarda arama yapıyor. Tosla hesabı kalıcı olarak nasıl silinir sizler için derledik.

Haberin Devamı

Tosla kart, Tosla hesabınızda bulunan bakiyenizi mağaza ya da dijital ödemelerde kullanmayı sağlayan, ön ödemeli bir kart türüdür. 

 Tosla Hesabı Kalıcı Olarak Nasıl Silinir? 

 Tosla Kart, Tosla hesabınızda bulunan bakiyeyi dijital veya mağaza ödemeleri için kullanmanızı sağlar. Aynı zamanda, ön ödemeli bir kart türüdür. Tosla ile yapacağınız bütün işlemler de ücretsizdir. Tosla, ödeme yapmanız gerektiği durumlarda ya da para gönderip almak gibi işlemler gerçekleştirmeniz gerektiğinde size kolaylık sağlar. Tosla uygulaması ile diğer sosyal medya uygulamalarında olduğu gibi paylaşım yapabilir ve arkadaşlarınızla tosla üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Tosla hesabınızı uygulama üzerinden kolaylıkla silebilirsiniz. 

 Tosla Hesap Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır? 

Haberin Devamı

 Herhangi bir nedenden dolayı Tosla kart hesabınızı uygulama üzerinden kolaylıkla silebilirsiniz. Tosla hesap kapatma işlemleri ise şu şekilde yapılır; 

Tosla uygulamamızı açarak ve sol üstte yer alan profil simgesine tıklamanız gerekir. 

Daha sonra da sırası ile Ayarlar > Hesabını Kapat işlemlerini sırası ile takip etmeniz gerekir. 

“Son kararın mı? Hesabını kalıcı olarak silmek üzeresin. Bir yanlışlık olmasın! Bu işlem bütün hesap bilgilerini kalıcı bir şekilde silecek ve Tosla’ yı kullanmak istersen de yeniden kayıt olman gerekecek” uyarısı karşınıza gelir. Bu uyarıyı okuyarak ardından “Hesabı Kapat” yazısına tıklayarak hesap kapatma işlemini tamamlayabilirsiniz. 

Ardından bir şifre istiyor. Daha sonra uygulama üzerinden Tosla hesap açtığınız zaman belirlediğiniz şifreyi giriyor. Ardından da Tosla kart hesap üyeliğiniz kolaylıkla iptal edilir. Yeniden hesap açmak isterseniz tekrar hesap açmanız gerekir. 

Tosla Hesap Silme İşlemi 

 Son zamanlarda kullanıcılardan “Tosla hesap silme” işlemi ile ilgili pek çok soru geliyor. Tosla, Akbank tarafından geliştirilmiş olan bir çeşit elektronik para platformuna verilen isimdir. Tosla aracılığı ile kullanıcılar birbirine kolaylıkla para gönderebilir ve internet üzerinden yapacağı harcamalar için de ödemeler gerçekleştirilebilir. Aynı zamanda fiziksel olarak da istediğiniz zaman kullanabileceğiniz bir karta sahiptir. Tosla Kart, Tosla hesabınızda bulunan bakiyeyi dijital veya mağaza ödemeleri için kullanmanızı sağlayan ön ödemeli bir kart türüdür. Tosla uygulamasında ise ne kadar paran bulunuyorsa, bu paraları kartını istediğin zaman kullanarak rahatlıkla harcayabilirsiniz. 

Haberin Devamı

 Tosla uygulaması, çok faydalı bir uygulama olsa da kişisel bilgilerin işlenmesi ile ilgili kullanıcıları bazı zamanlarda endişelendiren bir yapısı bulunuyor. Diğer platformlarda da olduğu gibi bu uygulamadan üyeliğinizi silemiyorsunuz. Ama bunun için şu adımları takip ederek, bazı kişilere ulaşmanız gerekiyor. 

Tosla hesabınızda giriş yaptıktan sonra hesap silme linkine giriş yapmanız gerekir.

Açılan formda ise, kişisel bilgilerinizi doğru ve eksiksiz bir şekilde girmeniz gerekir. Daha sonra da tercih ettiğiniz geri dönüş yöntemini seçmeniz gerekir. 

Formu eksiksiz bir şekilde doldurduktan sonra iletmeniz gerekir. 24 saat içinde bu konu hakkında size geri dönüş yapılacaktır. 

Haberin Devamı

Kişisel Verilerin Korunması kanunu gereğince de hesabınızın silinmesi gerekir. 

Tüm bu adımları dikkatli bir şekilde takip ederek hesabınızı kısa bir süre içinde kapatabilirsiniz. Tosla hesabınızı kapatırsanız hesabınıza yeniden giriş yapamazsınız. Yeniden Tosla kullanmak isterseniz de yeni bir hesap açmanız gerekir. Bu nedenle de hesabınızı kapatmadan önce dikkatli bir şekilde düşünmeniz gerekir. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!