Tinder'a konum izleme özelliği geliyor!

Güncelleme Tarihi:

Tindera konum izleme özelliği geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2018 06:28

Milyonlarca kişi tarafından kullanılan en popüler arkadaşlık uygulaması Tinder, kendini geliştirmeye devam ediyor. Şirketin ürün şefinin yaptığı açıklamaya göre uygulamaya konum izleme özelliği gelecek.

Haberin Devamı

Tinder, uygulama marketlerinde en çok indirilen arkadaşlık uygulaması olarak görülüyor. Facebook benzeri özelliklerle kendini geliştiren ve daha iyi seviyelere doğru giden uygulama, şimdi de kullanıcıların konumlarını izleyerek onları yakınlarındaki daha fazla kişiyle buluşturmayı planlıyor.

Şirketin ürün şefi Jeff Morris yaptığı açıklamada uygulamaya konum izleme özelliği geleceğini söyledi. Bu özellik sayesinde kullanıcılar diğer kullanıcıların konumlarını izleyebiliyor. Kullanıcılar gittikleri yerleri işaretleyebiliyor ve başka kullanıcıların daha önce burada bulunup bulunmadıklarını görebiliyorlar.

Ayrıca aynı yerde bulunan kişiler uygulamada eşleşebiliyor. Henüz test aşamasında olan bu özelliğin yayınlanması için kullanıcıların biraz beklemesi gerekecek. Yayınlandığında ise kullanıcıların özelliği aktif etmeleri gerekiyor. Yani özellik otomatik olarak aktif olmayacak. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!