TikTok'da video nasıl indirilir? TikTok'da video kaydetme adımları

Güncelleme Tarihi:

TikTokda video nasıl indirilir TikTokda video kaydetme adımları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2022 23:00

Günümüzde sosyal medyaya ilgi her geçen gün artıyor. Özellikle de farklı platformlar bu açıdan sıklıkla kullanılıyor. Tiktok ise en çok kullanılan sosyal medya hesapları arasında gösteriliyor. Tiktok'da video nasıl indirilir? Tiktok'da video kaydetme adımları nedir tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.

Haberin Devamı

Tiktok video indirilirken doğru adımların izlenmesi gerekir. Kullanıcılar yayınladıkları videoları da kolay bir şekilde indirebilirler. Tiktok videolarının indirilirken engele takılmaması için doğru işlemler yapılmalıdır.

 Tiktok'da Video Nasıl İndirilir?

 Tiktok günümüzde yüz milyonlarca kullanıcıya sahip olmasıyla biliniyor. Günümüzde hızla büyüyen bu platform kendi fenomenlerini de oluşturması ile biliniyor. Diğer sosyal medya hesaplarının da en büyük rakibi olan Tiktok platformunda her gün sayısız video yayınlanıyor. Video telefona indirildiğinde ise etrafına filigran yerleştiriliyor. Filigransız video indirme ise merak ediliyor. Tiktok üzerinde içerik üreten kişiler yayınladıkları videoları da rahatlıkla indirebiliyorlar. Ayrıca herhangi videoların yan tarafında bulunan Paylaş butonuna tıklanmalıdır. Buradan ise video kaydet seçeneği de görülebilir.

Haberin Devamı

 Tiktok'da Video Kaydetme Adımları

 Tiktok platformlarında video kaydetme adımları doğru bir şekilde izlenmelidir. Öncelikle Tiktok içeriği üreten tüm kişiler platformda bulunan videoların indirilip indirilmeyeceğine bakarlar. Sonrasında ise paylaş butonuna tıklanır. Buradan ise "Videoyu Kaydet" seçeneği görülür. Sonrasında "Videoyu kaydet" kısmına da tıklanır. Bu şekilde video doğrudan telefona indirilir. Bazı videoların çeşitli yerlerinde de belli aralıklar ile filigranlar çıkabilir. Bu filigranlar ise doğru bir şekilde yerleştirilir. Ayrıca bu filigranlar içerisinde ise Tiktok simgesi ve kullanıcı adı da bulunuyor. Yayınlayan kişi videonun indirilmesi istenmiyorsa bu seçenek de görünmüyor. Bu da videonun hiç indirilmeyeceği anlamı taşımıyor. Ayrıca filigranlar olmadan da Tiktok videosu indirmek mümkündür. Bunun için ise bazı detayların bilinmesi gerekiyor.

 Program ve Tiktok Video İndirme İle İlgili Merak Edilenler

 Tiktok hesaplarından video indirmek için belli adımlar izlenmelidir. Tiktok hesaplarından filigransız şekilde video indirmek için internet sitesinden yardım alınmalıdır. Bunun için internet sitelerinden yardım alınabilir. O nedenle vdeo indirme de doğru bir şekilde sağlanır. Bunun için de internet sitesine rahatlıkla ulaşılabilir. Tiktok'tan indirilmek istenen videonun linki Paylaş butonuna tıklanarak alınır. Daha sonra ise bağlantıyı kopyala seçeneğine basılır. Ayrıca açılan internet sitesindeki alana linki kopyalamak gerekir. Ayrıca indir bölümüne tıklandığında "Your Video is Converting" yazısı ortaya çıkar. Bu nedenle genellikle birkaç saniye içerisinde işlem de tamamlanıyor. Bu nedenle farklı seçenekler de video indirme noktasına farklı seçenekler ortaya çıkıyor.

Haberin Devamı

 Tiktok Video İndirme Seçenekleri

 Tiktok video indirme süreçlerine dikkat edilmesi gerekmektedir. Genellikle video indirme işlemi doğru bir şekilde tamamlanmalıdır. İlk iki seçeneğe tıklandığında doğrudan Tiktok videosu da indirilebiliyor. Ayrıca üçüncü seçenek ise videoyu MP3 formatında sadece ses olarak indirmeyi de sağlayacaktır. Filigransız video indirme seçenekleri arasından en doğru olanı seçilmelidir.

 Tiktok'ta Video Neden İndirilemez?

 Tiktok hesaplarından video indirmede sorunlar yaşanabilir. Bazen hesabın herkese açık olması değiştirilebilir. Bu ayarın ise açık veya kapalı olması seçilebilir. Video indirmeleri ayarı da kapatılırsa Tiktok'da diğer kişiler de yayınlanan videoları indirilmez. Bu ayar kapatıldığında kişiler daha evvel yayınlanır. Video ve gelecekte olan videolar da indirilmez. Bu nedenle Tiktok videoları da indirilirken pek çok detaya dikkat edilmelidir. Video indirilirken genellikle videoya gidilir. Sonrasında paylaş seçeneğine tıklanır. Daha sonra da video nasıl paylaşılmak isteniyor ise doğru adımlar atılmalıdır. Video indirilirken seçilen kanalın talimatları da takip edilmelidir. Bunun yanı sıra video indirmeleri de doğru şekilde yapılmalıdır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!