TikTok'da 1K hediye ne kadar ve kaç TL? Yayıncı ne kadar kazanır

Güncelleme Tarihi:

TikTokda 1K hediye ne kadar ve kaç TL Yayıncı ne kadar kazanır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2022 01:03

Günümüzde en popüler olan sosyal medya uygulamalarından birisi de Tiktok olarak bilinmektedir. Özellikle tiktok uygulamasında hediye göndermek veya hediye almak oldukça önemlidir. Bunun için tiktok da gönderilen hediyelerin ücreti öğrenilmek istenmektedir. Tiktok'da 1K hediye ne kadar ve kaç TL? Yayıncı ne kadar kazanır tüm detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Tiktok hesabı olan kişilerin canlı yayın açarak takipçileri ile etkileşime girdiği bilinmektedir. Canlı yayın açan kişilere ise izleyenler tarafından gerçek ücretli hediyeler gönderilmektedir. Gönderilen hediyelere bağlı olarak ise yayıncıların farklı miktarlarda kazanç elde ettiğini söylemek mümkündür. 

 Tiktok'da 1K Hediye Ne Kadar ve Kaç TL?  

 Tiktok hesabında 1K hediye puanı için, Tiktok kullanıcısının 960 TL ödeme yapması gerekmektedir. Tiktok hediye puanı ise 0,96 kuruş üzerinden alınabilmektedir. Tiktok uygulamasında 1000 ve üzeri takipçi sayısına ulaşan kişilerin canlı yayın açması mümkün olmaktadır. Hediye göndermek için ise uygulamadan öncesinde jeton satın alınmadı gerekmektedir. 

 Yayıncı Ne Kadar Kazanır? 

 Tiktok hesabı üzerinden canlı yayan açan kişiler yayıncı olarak bilinmektedir. Takipçileri tarafından gönderilen hediyelerden ise yayıncılar gelir elde etmektedir. 1 Jeton, 0.7 Kuruş'tur. 100 Jeton Fiyatı ise 7 TL olarak bilinmektedir. Tiktok yayıncılarının kazançları ise takipçi sayısına ve ne kadar sıklıkla canlı yayın açtığına göre de değişiklik gösterebilmektedir. Genel olarak yüksek takipçi oranına sahip olan yayıncıların yüksek oranda gelir elde etmesi mümkün olabilmektedir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!