Tiktok Şifremi Unuttum Nasıl Öğrenebilir Ve Açabilirim? Telefon Numaramı Değiştirdim Ne Yapmalıyım

Güncelleme Tarihi:

Tiktok Şifremi Unuttum Nasıl Öğrenebilir Ve Açabilirim Telefon Numaramı Değiştirdim Ne Yapmalıyım
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2022 11:27

TikTok son yılların en çok tercih edilen uygulamalarından biridir. Canlı yayın açma ve video çekme özelliği bulunan TikTok özellikle içerik üreticisi olmak isteyen kişilerin tercih edebileceği uygulamalar arasında yer alır. Sizler için TikTok şifremi unuttum nasıl öğrenebilirim, açabilirim telefon numarası değiştirme hakkında tüm detayları derledik.

Haberin Devamı

 TikTok hesabını kurtarmak son derece kolaydır. Birkaç farklı yolla, TikTok hesabı ile kolay bir şekilde değiştirilebilir. TikTok uygulamasına girerek, şifrenizi kolay bir şekilde değiştirebilirsiniz. 

 TikTok Şifremi Unuttum Nasıl Öğrenebilirim ve Açabilirim? 

 TikTok şifrenizi değiştirmek için uygulanabilecek birçok farklı yöntem bulunmaktadır. Bunun için öncelikle TikTok uygulamanıza giriş yapınız. Uygulamaya girdikten sonra insan imgesine giriş yapınız. Yeni kayıt kısmına girerek, hesabım var seçeneğini işaretleyiniz. Sonrasında ise hesap açma bölümünde yer alan, şifremi unuttum kısmına giriş yapınız. Mail adresine kod gönderme işlemini tercih ediniz. Mail adresinize giren kodu, şifre değiştirme kod kutucuğuna giriniz. Ardından yeni şifre oluşturunuz. 

Haberin Devamı

 TikTok şifresini değiştirme diğer yollardan biri ise sisteme kayıt olan telefon numaranıza kod göndermektir. Uygulama üzerinden şifremi unuttum alanına girin. Şifre kurtarma alanına, telefon numaranıza girin. Telefonunuza gelen mesajda bulunan kodu, ekrana giriniz. Sonrasında ise şifrenizi sıfırlayın. Bazı durumlarda hesap çalınmalarda yaşanabilir. Bunu için mutlaka bol karakterler, harfli ve sayılı şifreler koymanız gerekmektedir. Hem unutamayacağınız hem de kimsenin kıramayacağı şifreler oluşturunuz. Özellikle seri rakamların asla kullanılmaması gerekir bununla beraber bolca içerisine harf koyunuz. Ancak isim ve soy isim ile ilgili geçen herhangi bir şifre oluşturmayınız. 

 TikTok Telefon Numaramı Değiştirdim Ne Yapmalıyım? 

 TikTok şifresi değiştirmek için en sık tercih edilen yöntemlerden biri, kurtarma kodu ile birlikte telefonu tekrar açmaktır. Telefon kodunu göndererek, hesabınızı tekrar aktif hale getirebilirsiniz. Ancak telefon numaranızı değiştirdiyseniz bu durum değişiklik gösterebilir.

  Bunun için TikTok profilinizde kayıtlı olan, mail adresiniz üzerinden şifre değiştirme talebinde bulunabilirsiniz. Bunun için mail adresinize, kurtarma kodu gelir. Bu sayede şifreniz değişir sonrasında ise telefon numaranızı, değiştirerek sisteminize tekrar yeni numaranızı girebilirsiniz. Bununla beraber görülen diğer sorunlardan biri olan TikTok kullanıcı adıdır. Eğer TikTok kullanıcı adını unuttuysanız mail adresiniz üzerinden profilinize giriş yapabilirsiniz. Eğer kullanıcı adınız zor bir isim ise mail adresinizle giriş yaptığınız TikTok adresinize, akılda kalıcı yeni bir isim ekleyebilirsiniz. TikTok ismini değiştirmek için profil düzenleme kısmına giriniz. Sonrasında istediğiniz ismi baştan tekrar yazınız. Ardından yeni ismi kayıt ederek yeniden hesabınızı kullanılabilecek bir hale getirebilirsiniz.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!