TikTok nazar boncuğu ne kadar ve kaç TL? TikTok'da nazar boncuğu hediyesi nasıl verilir ve kaç para kazandırır

Güncelleme Tarihi:

TikTok nazar boncuğu ne kadar ve kaç TL TikTokda nazar boncuğu hediyesi nasıl verilir ve kaç para kazandırır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2022 03:55

Tiktok farklı hediye emojisi bağışıyla kullanıcıların birbirini ödüllendirmesini sağlamaktadır. Bunlar arasında nazar boncuğu hediyesi de yine üyelerin birbiriyle hediyeleşmesi ve birbirini ödüllenmesi açısından sıkça uygulanmaktadır. Ancak nazar boncuğu bağışı nasıl yapılır, bağış yapan kişiden kaç jeton eksiye düşer bu gibi detaylar da elbette sıklıkla merak edilenlerin arasında gelmektedir. Tiktok nazar boncuğu hediyeleşme hakkında detayları derledik.

Haberin Devamı

Tiktok nazar boncuğu Tiktok'ta canlı yayın açanların sıklıkla bağışladıkları hediyelerden birisidir. Canlı yayın açan kullanıcının nazar boncuğu bağışı karşı taraf bakiyesine ilave edilir; Tiktok bağışçısından da eksi bakiye düşülür. Tiktok nazar boncuğu bağış emojilerinin en popüler olanından birisidir.

Tiktok Nazar Boncuğu Ne Kadar Kaç TL'dir?

Nazar boncuğu 1 TL olup nazar boncuğu bağışında bulunanın hesabında minimum 1 TL tutarın olması gerekecektir. Ancak bununla beraber mutlaka hediye edilecek tarafın hediye paylaşımını da tüm takipçilerine açık tutması son derece önemlidir. Tiktok nazar boncuğu bağışından yararlanmak isteyen üyeler sadece 1 TL ile birbirine nazar boncuğu hediye ederek bağışta bulunabilme imkanını elde etmiş olacaktır.

Tiktok Nazar Boncuğu Kaç Jeton?

Haberin Devamı

Tiktok nazar boncuğu hediye edecek kişiden 5 jeton eksilmektedir. Bu 5 jeton Tiktok paylaşımı yapan kullanıcının hesabına eklenecektir. Hediye etmek için mutlaka takip etmek gerekmekte ve aynı zamanda da canlı yayına katılan kullanıcının hediye paylaşımını açık tutması gerekmektedir.

Tiktok nazar boncuğu 5 jetona sahip olan Tiktok kullanıcısının hediye bağışı hemen karşı tarafın ekranında belirecektir.

Tiktok Nazar Boncuğu Nasıl Verilir?

Tiktok kullanıcısı takip edilir.

 Yayıncıya hediye et bölümünden emoji seçilir.

 Nazar boncuğu emojisine dokunularak ekranda kocaman bir nazar boncuğu emojisi belirir.

 Bu sayede Tiktok kullanıcısı tarafından anında hediye emojisi görüntülenebilir hale gelmektedir. Tiktok kullanıcısı tarafından nazar boncuğu hediyesinin gerçekleşmesi için mutlaka hediye etme emojisinin aktifleştirilmiş olması ön koşuldur. Hediye emojisi aktif olmayan kullanıcıya hediye verilemez. Nazar boncuğu hediye bağışı sınırsız olarak yapılabilir, her bağış üstünden 5 jeton bağışı yapandan düşülerek bağışlanan kullanıcı hesabına eklenir.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!