TikTok konfeti ne kadar ve kaç TL? TikTok'da konfeti hediyesi nasıl verilir ve kaç para kazandırır

Güncelleme Tarihi:

TikTok konfeti ne kadar ve kaç TL TikTokda konfeti hediyesi nasıl verilir ve kaç para kazandırır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2022 03:29

Tiktok konfeti, sıklıkla merak edilen konulardan biridir. Özellikle kullanım anlamı açısından da önemli konular arasındadır. Bu bakımdan Tiktok konfeti ne kadar öğrenebilir ve nasıl verildiği hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz. Tiktok konfeti ne kadar ve kaç TL? Tiktok'da konfeti hediyesi nasıl verilir ve kaç para kazandırır detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Tiktok konfeti fiyatı 9,55 TL olarak bilinmektedir. Hediye göndermek için 9,55 TL harcanması gerekmektedir.

Tiktok Konfeti Ne Kadar ve Kaç TL?

Tiktok konfeti, sık sık ne kadar olduğu merak edilen ve kaç TL olduğu araştırılan hediyelerden biridir. Tiktok konfeti 9,55 TL'dir ve hediyeyi gönderen kişilerden 9,55 TL düşer. Tiktok hediye göndermek için jeton almak ya da hesaba bakiye yüklemek mümkündür. Tiktok uygulaması üzerinden gönderilen hediyeler uygulama tarafından %60 oranında kesintiye uygular. Hediye puanlar hesap sahipleri tarafından birikmesi halinde çekilir ve nakde çevrilir.

Tiktok'da Konfeti Hediyesi Nasıl Verilir ve Kaç Para Kazandırır?

Tiktok en çok kullanılan video platformlarından biridir ve bu nedenle de gönderilen hediyeler merak edilmektedir. Tiktok hediyesi göndermek için jeton kullanmak ya da hesaptaki bakiyeyi TL olarak kullanmak mümkündür. Tiktok'da konfeti göndermek için hesapta 9,55 TL olması gerekir. Hediyeyi alan kişinin hesabına 9,55 üzerinden %60 kesinti yapılır ve hediye alan kişinin hesabına bu tutar yüklenir. Tiktok canlı yayınlardan hediye göndermek ya da hediye almak mümkündür.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!