TikTok kazanç hesaplama nasıl yapılır? Kolayca TikTok'da kazancığını öğren

Güncelleme Tarihi:

TikTok kazanç hesaplama nasıl yapılır Kolayca TikTokda kazancığını öğren
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2022 21:55

Genç neslin genellikle sıkça kullandığı TikTok son dönemlerde çok popüler bir hale geldi. Anlık olarak kısa video uygulaması olarak bilinen TikTok’ta paylaşılan videoların kalitesi ve izlenme oranlarında da giderek artıyor. Bu popülerliğin de en önemli nedenleri arasında TikTok üzerinden para kazanılmasıdır. Ama aslında, bu para TikTok tarafından ödenmiyor. Canlı yayın sırasında izleyiciler jeton karşılığında hediye de yollayabiliyorlar. Tiktok kazanç hesaplama nasıl yapılır sizler için derledik.

Haberin Devamı

TikTok üzerinden gelen tüm hediyeler üzerinden ödenecek para hesaplanır.

 Tiktok Kazanç Hesaplama Nasıl Yapılır?

 Video oluşturma ve paylaşma İle birlikte canlı yayın açma imkanı da sağlayan Çin merkezli sosyal medya platformu olan TikTok’un kullanıcı sayısı da her geçen gün giderek artıyor. Zamanla komik, eğlendirici ve kaliteli içerik üretimi sayesinde izlenme sayıları da giderek artıyor. Ama TikTok’un son zamanlarda bu kadar popüler bir hale gelmesinin en önemli nedenlerin birisi de para kazanma imkanı sunmasıdır. Jetonların güncel fiyatları ise şu şekildedir;

70 jeton 6,69 TL

350 jeton 33,99 TL

1400 jeton 134,99 TL

3500 jeton 339,99 TL,

7000 jeton 679,99 TL

TikTok’ta 1 jeton ortalama olarak 0,096 TL’ye karşılık geliyor. Ama satış işleminde işlev bu oran 0,04 TL’ye kadar düşer. Canlı yayın ardından biriken tüm jetonların 0,04 TL ile çarpılması sonucunda elde edilen bakiye sonucuna kolaylıkla ulaşılabilir.

Haberin Devamı

 Kolayca Tiktok'da Kazancını Öğren

 TikTok canlı yayın üzerinden yayınlanan jetonların miktarının kolayca hesaplanması için bazı pratik yolar da bulunuyor. Hesabın kullanıcı adını girerek tahmin edilen kazancın tespit edilmesini sağlayan internet siteleri de bulunuyor. Ama bu siteler tam olarak elde edilen kazancı vermiyor. Sadece ortalama olarak bir miktar belirliyor.

 Hediyelerin dışında aynı zamanda TikTok influencerlar markalar ile birlikte yaptıkları iş birlikleri sonucunda da bir miktar para kazanma imkanı bulabilirler. Ama kazandığı para miktarı infuencerlar ve iş birliği gerçekleştirilen marka arasında geçerliliğini oluyor. Paylaşılmadığı için bu miktarı bilmek imkansızdır.

 Tiktok para hesaplayıcı, tiktok kullanan kişilerin ya da fenomenlerin kazancını öğrenmenizi sağlar. Sizde tiktok para hesaplayıcı uygulamasını takipavm.com aracılığı ile tiktok'ta kimin ne kadar para kazandığını hesaplayabilirsiniz. Tiktok para hesaplayıcı sayesinde kendinizin ya da bir başkasının ne kadar para kazandığını sorgulayabilirsiniz. Canlı yayın açmanın tek kuralı ise, 1.000 adet tiktok takipçi sayısına ulaşmaktır. Sizde takipavm.com ile birlikte tiktok beğeni, takipçi ve izlenme satın alarak kolay bir şekilde canlı yayın açabilirsiniz. Bunun dışında, tiktok’ta kolay bir şekilde keşfete çıkabilmek için tiktok beğeni ve izlenme paketlerini özellikle incelemeniz gerekiyor.

Haberin Devamı

 Tiktok’ta Para Nasıl Hesaplanır?

 Tiktokta yayınlanan içeriklerle kimin ne kadar kazandığını hesaplamak aslında çok kolaydır. Exolyt'un tiktok para hesaplayıcısı da bulunur. Exolyt; tiktokta kişilerin ne kadar para kazandığını ise, ‘’kullanıcı adı’’ girdiğimiz zaman bize gösteren uygulamaya denir. Tiktok para hesaplama hizmeti hakkında merak ettiğiniz her kişinin ne kadar para kazandığını hesaplayabilirsiniz.

 Tiktok para hesaplama, kazanç hesaplama sitesi ise, ‘’Exolyt’’ sitesinin kendisi demektir. Kendi yazılımları olarak bilinen tiktok para hesaplama uygulaması ile hemen sende tiktok’ta para hesaplamasını gerçekleştirebilirsiniz. Tiktok para hesaplayıcı, tiktok uygulamasının ortaya çıktığı günden bugüne çok fazla kullanılan bir uygulamadır. Aynı zamanda çoğu yerli ve yabancı tiktok fenomeni tarafından da kullanılır. Bazı istisnalar dışında doğru olduğu bilinen tiktok para hesaplayıcının gerçek ve doğru sonuçlara en yakın bilgi verdiği söylenir. Bu sayede insanlar Tiktok uygulamasında kolaylıkla kazancını hesaplama imkanı da buluyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!