TikTok elmas ne kadar ve kaç TL? TikTok'da elmas hediyesi nasıl verilir ve kaç para kazandırır

Güncelleme Tarihi:

TikTok elmas ne kadar ve kaç TL TikTokda elmas hediyesi nasıl verilir ve kaç para kazandırır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2022 03:01

TikTok elmas, sıklıkla merak edilen konulardan biridir. Özellikle kullanım anlamı bakımından da önem teşkil eden konular arasındadır. Bu bakımdan Tiktok elmas ne kadar öğrenebilir ve buna göre hediye etme imkanına sahip olabilirsiniz. Tiktok elmas ne kadar ve kaç TL? Tiktok'da elmas hediyesi nasıl verilir ve kaç para kazandırır detaylarıyla derledik.

Haberin Devamı

Tiktok elmas 28,67 TL'dir ve hediye gönderen kişiye 28,67 TL maliyeti vardır.

Tiktok Elmas Ne Kadar ve Kaç TL?

Tiktok elmas ne kadar olduğu ve kaç TL olduğu merak edilen konulardan biridir. Tiktok canlı yayınlardan hediye göndermek ve canlı yayın açarak hediye kazanmak mümkündür. Tiktok hediyelerinde birçok farklı hediye olduğundan hepsinin fiyatı farklıdır ve bundan dolayı da merak edilmektedir. Tiktok elmas 28,67 TL olarak belirlenmiştir. Hediye gönderen kişiden Tiktok 28,67 TL alır ve hediyeyi alan kişiye %60 kesinti yapılarak yüklenir. Tiktok, hediyelerden %60 komisyon olur ve kalan miktarı hediyeyi alan kişinin hesabına ekler.

Tiktok'da Elmas Hediyesi Nasıl Verilir ve Kaç Para Kazandırır?

Tiktok'da onlarca farklı hediye vardır ve bu hediyeler canlı yayınlarda hesaplara gönderilir. Hesabında para olan kişiler para ile ya da jetonlar ile hediye gönderme imkanına sahiptir. Ucuz olan hediyelerin yanında oldukça pahalı olan ve yüklü miktarları bulunan hediyeler de mevcuttur. Tiktok üyeleri istedikleri her hediyeyi farklı hesaplara gönderme imkanına sahiptir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!