Vodafone'un Hediye Çarkı'nı çevirenlere sürpriz hediyeler

Güncelleme Tarihi:

Vodafoneun Hediye Çarkını çevirenlere sürpriz hediyeler
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2020 17:48

Vodafone'un uzun süredir abonelere sunduğu Hediye Çarkı uygulaması, düzenlediği yeni kampanyasıyla kullanıcıların karşısına çıktı. Tüm operatörlerin kullanıcıları için erişime açılan ve sürprizlerle gelen Vodafone Yanımda uygulamasında kullanıcılar bakın çarkı çevirdiklerinde neler kazanabilecek?

Haberin Devamı

Vodafone Hediye Çarkı, Vodafone Yanımda çatısı altında kullanıcıların fazlasıyla ilgi gösterdiği bir platform. Her hafta şansını deneyen kullanıcılar, birbirinden çarpıcı hediye seçenekleri içinden 'şansına' çıkan hediyeyi kullanmaya başlıyor. Müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda yenilenen Hediye Çarkı, hediye bakımından artık çok daha geniş bir havuza sahip.

20 GB'a kadar internet kazandırarak sınırları zorlayan Hediye Çarkı; internetten yemeyen İletişim, Video ve Sosyal Pass paketleri ve popüler markalarda indirimler dahil birçok sürpriz hediye sunuyor. Peki Hediye Çarkı'nın yeni dönemine özel başka ne gibi sürpriz hediyeler var?

Vodafone, ‘Hediye Çarkı’ platformunun yeni dönemine özel düzenlediği büyük çekiliş sonucunda 5 adet BMW 1.18, 25 adet Vespa, 100 adet iPhone 11, 500 adet Apple Airpods'tan oluşan ve toplam değeri 3 milyon TL'yi bulan 630 hediye, Hediye Çarkı'nı çevirerek çekilişe katılan ve kazanan talihlilere dağıtılacak. Diğer bir deyişle Hediye Çarkı'nı çevirerek son model bir otomobil kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

Vodafoneun Hediye Çarkını çevirenlere sürpriz hediyeler
SADECE VODAFONE ABONELERİ DEĞİL, HERKESE AÇIK

Haberin Devamı

Hediye Çarkı'nın bir diğer dikkat çeken özelliği ise herkesin erişimine açık olması. Yani Vodafone dışında bir operatöre aboneliği bulunan kullanıcılar da Vodafone Yanımda uygulamasını indirerek Hediye Çarkı'nı çevirebiliyor, hediyeleri kazanma şansı yakalayabiliyor.  Bunun için de diğer operatör kullanıcılarının Vodafone Yanımda uygulamasını indirerek oturum açmaları ve ilgili yerlere ad-soyad bilgilerini girerek çekilişe kayıt olmaları yeterli oluyor.

Diğer operatör kullanıcılarının çekiliş dönemi boyunca toplam 1 katılım hakkı bulunuyor. Vodafone’lular ise 8 hafta süresince her hafta hediye çarkını çevirdikleri her sefer için 1 yeni çekiliş hakkına sahip olacak.

Vodafone Yanımda uygulaması, App Store ve Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Çekilişe katılmanın herhangi bir ek ücreti de bulunmuyor.

Vodafoneun Hediye Çarkını çevirenlere sürpriz hediyeler



BAKMADAN GEÇME!