Teknoloji üreticisi realme'den 'evde kalın' çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Teknoloji üreticisi realmeden evde kalın çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2020 15:37

realme, Dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınında evde kalmanın önemine vurgu yapmak adına Reynmen ile bir farkındalık kampanyası düzenliyor. 21 Mart Cumartesi akşamı realme Instagram hesabı üzerinden düzenlenecek konser ile şirket hem hastanelere maske bağışında bulunacak hem de ihtiyaç sahibi kişilere ayni ve nakdi olmak üzere her türlü yardımda bulunan Ahbap Platformu’na destek verecek.

Haberin Devamı

Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınının Türkiye sınırlarında 13 Mart tarihinde görülmesinin ardından ülke olarak ciddi önlemler almaya başlandı. İşyerleri, restoranlar çalışmaya ara verirken, ülke çapında konserler, spor ve kültür sanat etkinlikleri iptal edildi. Virüsün yayılmasının engellemek için tüm vatandaşların evde kalması, sokakta vakit geçirmemesi, olabilecek en az insan ile temas halinde olması gerekiyor.

realme ise gençlere evde oturma çağrısı yaparak Reynmen ile bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçiriyor. 21 Mart Cumartesi günü saat 20.30’da realme Instagram hesabında yayınlanacak Reynmen konseri ile birlikte, marka devlet hastanelerine maske bağışlayacak. Ayrıca Ahbap Platrofmu’nun da etkinliğe dahil olması ile izleyiciler bağışta bulunarak son 15 günde işten çıkarılmış insanlara yardım edilebilecek. 

Haberin Devamı

realme Pazarlama Direktörü Merve Yeniev “Bu zor günlerin en kısa zamanda sona ermesini diliyorum. Marka olarak #EvdeKal diyoruz ve gençleri evde kalmaları konusunda motive etmek istiyoruz. Hep beraber atlatacağız” dedi.

realme Satış Direktörü Doğuş Dedeoğlu bu sıkıntılı zamanları ülke olarak hep birlikte atlatacağımıza vurgu yapıyor. Dedeoğlu, “Bu günleri hep beraber atlatacağımız inancındayım.” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!