Stronghold Kingdoms mobil cihazlara geliyor

Güncelleme Tarihi:

Stronghold Kingdoms mobil cihazlara geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 07:04

Bilgisayarlarda ciddi bir kitleye sahip olan Stronghold Kingdoms isimki oyun bu yaz cep telefonlarınızdan da oynanabilecek.

Haberin Devamı

Mobil cihazların bir oyun platformu olarak her geçen gün yerini sağlamlaştırdığı bir ortamda, oyuncuların en büyük şikayetlerinden biri yeterince kaliteli strateji oyunu bulamamak. Bu çok anlaşılabilir bir nokta zira aynı sorundan PC sahipleri de muzdarip durumda. Özellikle 10 sene önce her hafta birkaç strateji oyunu çıkarken, günümüzde bu rakama aylar ile ifade edilebilecek bir zaman düzeyinde ulaşılabiliyor.

Mobil cihazlara önümüzdeki aylarda gelecek en önemli strateji oyunlarından biri de Stronghold Kingdoms. Yeni mobil sürümü iOS ve Android için tamamen yeniden tasarlanacak olan oyun, telefon, tablet, PC ve Mac arasında çoklu platform desteğiyle gelecek.

Stronghold Kingdoms mobil cihazlara geliyor


Firefly Stüdyoları iOS ve Android’e gelecek kale MMO’su Stronghold Kingdoms için ilk fragmanını da yayınladı. 2016 yazındaki yayınlamadan sonra telefon ve tabletteki oyuncular mevcut emektar PC ve Mac oyuncularına karşı mücadele ederken, mevcut oyuncular da istedikleri platformdan oyunu oynamaya devam edebilecekler. Stronghold Kingdoms böylece Firefly’ın tamamen çoklu platform desteğine sahip olan ilk oyunu olacak.

Mobil için tamamen yeniden tasarlanan Stronghold Kingdoms, mevcut PC sürümündeki tüm ana özelliklerini korurken, yeni kontroller ve dokunmatik arayüzle geliyor. Akıllı cihazlar için baştan tasarlanan dokunmatik kontrollerle kaleleri inşa etmek, kuşatmak ve savunmak eskisi kadar kolay olacak. 100’ün üzerindeki ülkeden dört milyon kayıtlı oyuncusuyla Stronghold Kingdoms hâlihazırda dünyadaki en popüler strateji oyunlarından biri durumunda.



PC, Mac ve mobil arasında çoklu platform oynanışının bulunmasından dolayı, iOS ve Android sürümüyle oyuncu sayısının hızla artması bekleniyor.

LEVEL tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!