Stret Fighter V'e gelecek yeni DLC karakteri açıklandı

Güncelleme Tarihi:

Stret Fighter Ve gelecek yeni DLC karakteri açıklandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2017 12:33

Street Fighter'a yeni gelecek DLC'de oyuna eklenecek karakter belli oldu. Daha önce hiçbir Street Fighter oyununda oynayamadığımız fakat Street Fighter IV'te yan karakter olarak oyuna eklenen Ed, yeni DLC karakteri olacak.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta StreeT Fighter V’e gelecek yeni DLC ile ilgili sızıntılar yayılmıştı. Yeni DLC’de çıkacak olan karakterin Ed olaağı hakkındı olan bu söylentiler doğru çıktı. Geçtiğimiz günlerde yapışan resmi duyuru ile yeni DLC karakterinin Ed olduğu doğrulandı. Capcom tarafından duyuru ile bir de Ed için video yayınlandı.

Ed’i daha önce Street Fighter IV’te yan karakter olarak görmüştük. Street Fighter V ile ise güçlerini görme şansı yakalayacağız.  Özel hareketleri diğer karakterlere göre daha rahat yapılabilen Ed profesyonel oyuncular tarafından bu özelliği ile garipsenmişti. Bu özelliği ile Ed’in dereceli maçlardwa dengesizlik yaratabileceği düşünülüyor. Yeni DLC’nin ne zaman geleceği ile ilgili bir bilgi bulunmuyor ancak 11-14 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Capcom Fighters Network’ün ikinci betasına girildiğinde diğer karakterler ile birlikte Ed karakteri ile de oynayabileceksiniz.

Haberin Devamı

Ed için yayınlanan videoya buradan ulaşabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!