Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak, başladı mı? Steam yaz indirimleri 2022 tarihi belli oldu!

Güncelleme Tarihi:

Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak, başladı mı Steam yaz indirimleri 2022 tarihi belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2022 11:43

Steam yaz indirimlerinin ne zaman başlayacağı oyun tutkunları tarafından merak ediliyor. Her yıl yaz indirimleri ile oyun severlerin ilgisini çeken Steam'ın 2 hafta boyunca sürecek olan bu indirim döneminde de birçok oyunun yüzde 80 ile yüzde 90 arasında indirimlerle satışa sunulması bekleniyor. Geçtiğimiz kış indirimleri Aralık ve Ocak ayında yapılırken, yaz indirimleri için heyecan başladı. Peki, Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak, başladı mı? İşte, Steam yaz indirimleri 2022 tarihi ve konuyla ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

Steam yaz indirim tarihleri belli oldu. Dünyaca ünlü oyun platformu Steam'in gelenekselleşen yaz indirimlerinin başlayacağı ve biteceği tarih netleşti. 2 hafta boyunca sürecek olan bu indirim döneminde de birçok oyunun yüzde 80 ile yüzde 90 arasında indirimlerle satışa sunulması bekleniyor. Peki, Steam yaz indirimleri ne zaman başlıyor?

STEAM YAZ İNDİRİMLERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Steam yaz indirimleri de en az Black Friday indirimleri kadar heyecanla bekleniyordu. Birçok oyunda ciddi indirimler gerçekleştiren Steam, yaz indirimlerini belirli bir tarihe kadar sürdürecek.

Popüler oyun platformu Steam’in yaz indirimleriyle yeni gişe rekorları kıran oyunların fiyatlarında ciddi düşüşler oluyor. İşte, Steam yaz indirimleriyle ilgili ayrıntılar.

Steam'in yeni indirim dönemi 23 Haziran Türkiye saati ile 21.00'de başlayacak. İndirimlerin son tarihi ise 7 Temmuz olacak.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!