Steam Şifremi Unuttum Nasıl Değiştirebilirim? Steam Üyelik Şifre Değiştirme, Bulma Ve Alma

Güncelleme Tarihi:

Steam Şifremi Unuttum Nasıl Değiştirebilirim Steam Üyelik Şifre Değiştirme, Bulma Ve Alma
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2022 18:12

Steam hesabının şifresini kaybetmek için pek çok neden olabilir. En sık görülen neden ise, kullanıcının oturum açmak için parolayı unutmasıdır. Steam aracılığı ile bilgisayar korsanları tarafından çalındığı bazı durumlar da vardır. Ama, bazı kullanıcılar bu sorunla ilk defa karşılaşarak kayıp şifrelerini de nasıl kurtaracaklarını merak eder. Steam şifremi unuttum nasıl değiştirebilirim diyorsanız detayları ile derledik.

Haberin Devamı

 Steam şifresini yenilemek ve sıfırlamak için kullanabileceğiniz bazı yöntemler vardır. 

 Steam Şifremi Unuttum Nasıl Değiştirebilirim? 

 Steam web sitesinde ve Steam uygulamasında hem oturum açma hem de şifremi unuttum seçeneği bulunur. Steam uygulamasında, şifrenizi unutmak yerine farklı bir seçenek ise (İç Çekemiyorum) vardır. Aynı zamanda, bu seçeneklerin her ikisi de sizin parolanızı kurtarmak için sizi aynı Steam Destek sayfasına götürür. Steam parola sıfırlama yöntemleri; 

E-posta Adresiyle Steam Kayıp Parolasını Kurtarma: Kullanıcıların kendi e Steam Hesabı'nın kayıtlı bulunduğu durumlarda, kayıp şifreyi sorunsuz bir şekilde kolaylıkla kurtarabilirler. Steam, kullanıcının kısa zaman içinde kimliğini doğrulamak için kullanıcıya bir doğrulama kodu gönderir ve daha sonra da Steam hesabı için yeni şifre seçeneği sunar. Daha sonra Steam uygulamasını açarak “Oturum Açamıyorum” düğmesine basmanız gerekir. Steam web sitesine tıklayarak Oturum açabilir ve sağ üst kısımda yer alan “Parolanızı mı unuttunuz?“ bölümüne tıklamanız gerekir.

Haberin Devamı

  Not: Bunların ikisi de parolayı kurtarmak için benzer seçeneklerdir. 

Şifreyi Kurtar Sayfasını Açma 

“Steam Hesabı” adımı ya da parolamı unuttum Steam Destek sayfasına tıklayabilirsiniz. 

Steam'inizi sağlamanız gerekir. Kullanıcı adı ve e-posta adresi ya da telefon numarası da Şifreyi kurtarmak ve hesabınızı tanımlamak için sonraki adıma ilerleyebilirsiniz. 

Steam Üyelik Şifre Değiştirme, Bulma ve Kurtarma 

 Steam hesabını bulunduğunuz zaman, e-posta almayı tercih edebilirsiniz. E-posta Doğrulama kodunuzu ise, e-postanız aracılığıyla isteyebilirsiniz ya da artık e-postaya erişim yok seçeneğini tercih edebilirsiniz. 

 Not: E-posta adresime artık erişimim yok seçeneğini tercih ederseniz, yöntem 3'ü işaretlemeniz gerekir. Aynı zamanda, e-posta doğrulama yöntemini seçerseniz, doğrulama kodunu e-posta adresinize almanız gerekir. Açık E-posta adresine doğrulama kodunu kopyalayıp yapıştırabilir ya da Steam Destek sayfasına gidebilirsiniz. “Tıkla Devam et” adımı ile bir sonraki adıma geçebilirsiniz. 

Haberin Devamı

 Steam Hesabının Şifresini Telefon Numarası ve Steam Guard Kimlik Doğrulayıcı ile Kurtarma 

 Kullanıcının parolayı kurtarabilmek için Steam Guard aracılığı ile onaylaması gerekir. Bu yöntemde ise, kullanıcı Steam Mobil Uygulamasını kullanacağı için, kurtarma seçeneği telefon numarası seçeneğine kısa zaman içinde yönlendirilir.

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!