Steam hesap değeri nasıl öğrenilir? Steam hesap değeri öğrenme ve hesaplama

Güncelleme Tarihi:

Steam hesap değeri nasıl öğrenilir Steam hesap değeri öğrenme ve hesaplama
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2021 05:35

Steam hesap değeri genel olarak içerisinde aşırı oynamayan hesapların satışını yapmak için tercih edilmektedir. Hesabın güncel tutarını bilmek için kişiler, farklı birkaç alternatif yol kullanarak hesaplarının değerlerini öğrenebilir. Sizler için Steam hesap değeri nasıl öğrenilir ve nasıl hesaplanır hakkında bulunan bütün bilgileri detaylı bir şekilde derledik.

Haberin Devamı

Steam hesap değeri, genel olarak steambd üzerinden hesaplanmaktadır.

 Steam Hesap Değeri Nasıl Öğrenilir?

 Steam içerisinde bir veya ikiden fazla oyunu oynayan ancak kütüphanesindeki birçok oyunu hiç oynamamış olan oyuncular hesaplarını satıp genelde bu oyunlar üzerinden kazanç elde etmek isterler. Öncelikle yapmanız gereken en önemli nokta Steam Database adlı web adresine giriş yapmak. Siteye bu adres üzerinden işlem yaparak, gerekli değer öğrenme adımlarını uygulayabilirsiniz.

 Siteye giriş yaptıktan sonra ise yapmanız gereken en önemli nokta, sayfanın üst kısımda yer alan “Calculator” ifadesinin üzerine tıklamaktır. Sayfanın orta noktasında yer alan “Calculator” ifadesine giriş yaptıktan sonra ise yapmanız gereken Steam hesap isminizi, kullanıcı panel bölümüne girerek, sistem içerisinde açılan para ünitesini seçtikten sonra klavye üzerinden onay tuşuna basmak olacaktır.

Haberin Devamı

 Para ünitesi bölümünü Euro olarak veya dilerseniz Türk lirası olmak üzere farklı para birimleri üzerinden tercihinizi yapabilirsiniz. Bu adımları uyguladıktan sonra ise karşınıza Steam hesabınızın güncel hesap tutarı ve hesabınız hakkında, rastgele bir sunucudan elde edilen bilgiler, bununla beraber hesap hakkında detaylı bilgiler görülecektir.

 Stem Hesap Değeri Bilme

 Steam üzerinde bazen dönemsel indirimler üzerinden alınan ve bazen de kişisel çevre tarafından armağan edilen birçok oyun bulunmaktadır. Bazı durumlarda ise kişisel istedikleri farklı oyunları Steam hesapları için almaktadır. Bu oyunlar daha sonradan oynanmadığı durumunda veya kişilerin oynamaktan tamamen vazgeçmesi üzerine hesapta öylece kalmaktadır.

 Bu gibi durumlarda kişiler genellikle bu hesapları elden çıkarmak istemektedir. Böylece kişiler hem parasal olarak ettikleri zarardan kurtulmuş olur, hemde finansal olarak elinde bulunandan fazlasını kazanabilir. Steam hesap bedelini ise steamdb sitesi üzerinden kolaylıkla hesaplayabilir ve rahatlıkla hesabınızın güncel tutarını öğrenebilirsiniz.

 Steam Hesap Değer Hesaplama

 Steam hesabının güncel tutarının hesaplanması için profilinizdeki oyunlara ve hesabın güncel durumuna bakarak karar verebilirsiniz. Bununla beraber hesap ayarları üstünden de bu durumu kontrol edebilirsiniz. Bunun için profilinize giriş yaptıktan sonra profil düzenle veya profil ayaları butonuna basarak, ardından ise gizlilik ayarları sekmesine girerek işleminizi yapınız. Bu sekmeler sayesinde hesap değerinizi kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Bu kısımda bulunan bütün seçenek butonlarını herkese açık bir hale getirmeniz gerekmektedir.

Haberin Devamı

 Daha sonra bu işlemin kalıcı olması adına kaydet butonuna basınız. Hesabın gizlilik ayarı işleminden sonra ise stemdb.info adresine girerek, site içerisinde bulunan hesaplama aracından hesabınızın güncel tutarını öğrenebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!