Star Wars: Battlefront'ta grafikler sınıf atladı

Güncelleme Tarihi:

Star Wars: Battlefrontta grafikler sınıf atladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2015 08:04

Star Wars: The Force Awakens'ın vizyona girmesini dört gözle beklediğimiz şu günlerde, Star Wars: Battlefront da muhteşem bir grafik moduna kavuştu.

Battlefront için hazırlanan grafik modlarının sayısı giderek artarken, aralarından bir tanesi 4K görselleri ve inanılmaz görsel kalitesi ise gözlerini yuvalarınızdan fırlatabilecek kadar iddialı.

SweetFX adlı mod oyunun renk paletini düzenleyip daha gerçekçi bir görüntü sunmayı hedef edinmiş durumda ve aşağıdaki videoda da farkedebileceğiniz gibi gördüklerinizin gerçek mi yoksa bir oyun mu olduğunu karıştırmanız mümkün. Grafiksel efektler üzerine uygulanan filtreler ve 4K görsellerin yan etkisi ise sistem ihtiyaçlarında yatıyor. Sweet FX modunu aşağıdaki performans ile deneyim edebilmeniz için Nvidia GTX 970 / Ati Radeon R9 380 serisi bir ekran kartına ve oldukça kuvvetli bir işlemciye ihtiyacınız var.

 
Diğer taraftan Star Wars: Battlefront, grafikleri ve oynanışı ne kadar başarılı olursa olsun, yetersiz içeriği ve fazlasıyla basit kalması ile çoğumuzun beklentisini karşılayabilmiş değil.
 
SweetFX modunu buradan indirebilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!