Spotify Şifremi Unuttum Parolamı Nasıl Sıfırlayabilirim? Spotify Üyelik Şifresi Sıfırlama Ve Değiştirme

Güncelleme Tarihi:

Spotify Şifremi Unuttum Parolamı Nasıl Sıfırlayabilirim Spotify Üyelik Şifresi Sıfırlama Ve Değiştirme
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2022 11:26

Günümüzde online müzik platformunda hizmet veren pek çok program bulunmaktadır. Bunlardan birisi de Spotify olmaktadır. Oldukça fazla kullanıcıya sahip olan Spotify üzerinden şifre değiştirmek veya parola sıfırlamak isteyen kişiler bu konuda pek çok araştırma yapmaktadır. Peki Spotify şifremi unuttum parolamı nasıl sıfırlayabilirim? Spotify üyelik şifresi sıfırlama ve değiştirme hakkında merak edilenleri sizlere detaylıca derledik.

Haberin Devamı

Spotify online müzik platformuna üye olan kişiler çoğu zaman parolalarını unutmakta veya değiştirmek istemektedir. Bu gibi durumlarda kullanıcılar birkaç adım ile parola değiştirme ve sıfırlama işlemini gerçekleştirmeleri mümkündür. 

 Spotify Şifremi Unuttum Parolamı Nasıl Sıfırlayabilirim? 

 Online müzik platformu olan Spotify kurulduğu zamandan bu yana kullanıcılara hizmet vermektedir. Pek çok kullanıcıya sahip olan bu prpgram içerisinde parolasını unutan kişiler parola sıfırlama adımlarını merak etmektedir. Şifresini unutan herkes parola sıfırlama yönteminden faydalanmaktadır. Spotify şifre sıfırlamak için şu adımlar takip edilmelidir: 

 - İlk olarak Spotify uygulamasından oturum aç düğmesinin altında yer alan ''Şifrenizi mi unuttun mu?'' butonuna tıklamak gerekmektedir.

Haberin Devamı

 - Buna alternatif olarak web tarayıcısında Spotify'ın parola sıfırlama sayfasına da gidilebilir.

 - Ardından Spotify'a kayıt olmak için kullanılan e-posta adresi girilmelidir.

 - E-posta adresi girildikten sonra kullanıcılar karşılarına gelen sayfada parolalarını kolay bir şekilde sıfırlayabilir.

 - E-posta adresini hatırlamayan kişiler ise hesap ile ilgili ilişkili olan e posta adresini güncellemeleri gerekmektedir. Bunun için Spotify ile iletişim kurulmalıdır. 

 Spotify Üyelik Şifresi Sıfırlama 

 Spotify üyelik şifresi sıfırlama adımları takip edilerek kullanıcılar kolay bir şekilde şifrelerini sıfırlayabilmektedir. Fakat Facebook üzerinden giriş yapıldı ise Facebook kimlik bilgilerini kurtarma işlemlerine başvurulması gerekmektedir. Kullanıcıların Facebook ile oturum açmasına gerek kalmaması için ayrı bir Spotify şifresi oluşturmak isteyebilir. 

 Kullanıcılar e posta adresi ile giriş yapabilmek için Spotify şifresi oluşturması gerekir. Bu işlem sonrasında parola sıfırlama formuna gidilerek Facebook hesabı ile ilişkisi bulunan e posta adresine gidilmelidir. Daha sonra ise Spotify şifresi değiştirilmesi için verilen bir e posta alarak şifre değiştirilebilir. 

 Spotify Üyelik Şifresi Değiştirme 

 Spotify üzerinden üyeler kendi şifrelerini değiştirme hakkı bulunmaktadır. Şifre değiştirme işlemleri için şu adımların takip edilmesi gerekir: 

Haberin Devamı

 - Üyelerin tarayıcıları üzerinden Spotify'a girmesi gerekmektedir.

 - Ardından mevcut kimlik bilgileri ile giriş yapılmalı ve ana sayfa üzerinden profil sekmesine tıklanmalıdır.

 - Açılan menüden hesap seçeneği tıklandıktan sonra üyeler hesaplarının genel görünümü ile karşılaşacaktır.

 - Solda yer alan kenar çubuğuna gidilerek parolayı değiştir seçeneği tıklanmalıdır.

 - Buraya üyeler eski şifrelerini ve daha sonra yeni şifrelerini girmeleri gerekmektedir.

 - Bu işlem sonrası şifre değiştirme işlemleri gerçekleşmiş olmaktadır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!