Sony'den iki yeni telefon: Xperia C5 Ultra ve Xperia M5

Güncelleme Tarihi:

Sonyden iki yeni telefon: Xperia C5 Ultra ve Xperia M5
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2015 13:52

Japon teknoloji devi Sony, iki yeni akıllı telefonu Xperia C5 Ultra ve Xperia M5'i ortaya çıkardı.

Haberin Devamı

Sony Xperia C5 Ultra ve Xperia M5, kamera özelliklerinin yanı sıra, darbeye, suya ve toza dayanıklı tasarımı, iki güne varan pil ömrü ile dikkat çekiyor.

Sony Mobile, Sony Xperia C5 Ultra 13 megapiksellik arka ve ön kameraları ile yüksek çözünürlükte fotoğraflar çekmenize olanak sağlıyor. Exmor RS sensöre sahip olan Sony Xperia C5 Ultra, “Auto scene recognition” (Otomatik Sahne Algılama) özelliği ile otomatik ayar yaparak her fotoğrafta kolayca kareleri yakalamanıza olanak sağlarken hem fotoğraf hem de video çekiminde HDR özelliğini sunuyor. Ayrıca, ön kameraya eklenen yeni “Selfie Flaş” özelliği sayesinde selfieler çekilirken 22 mm’lik geniş açılı lens ile fotoğraf karesine daha fazla kişiyi sığdırabiliyor.

Sony Xperia C5 Ultra, 6 inç Full HD geniş ekranı ve Sony’nin Mobile BRAVIA Engine 2 isimli TV teknolojisine sahip IPS özelliğiyle fotoğraf ve videolarınızı görebilmenizi sağlıyor.

Haberin Devamı

Sony Xperia C5 Ultra, 1.7 GHz 64 bit sekiz çekirdekli işlemcisi, 2 GB Ram ve 4G desteği ve iki güne varan pil ömrü ile dikkat çekiyor.

Sonyden iki yeni telefon: Xperia C5 Ultra ve Xperia M5

Sony Mobile, Xperia M5’in 21.5 MP arka kamerası ile öne çıkıyor. 5X Net zumlama özelliğiyle çekim yapılan objeye yakınlaşılamayan durumlarda, görüntüde kayıp olmadan yaklaşmayı sağlayan Xperia M5’in 0,25 saniyelik “Hybrid Otomatik Odaklanma” özelliği sayesinde hızlı ve doğru şekilde kareler yakalanabiliyor.

Xperia M5’in güçlü 13MP ön “selfie kamerası” entegre “Otomatik Odaklanma” özelliği ve Full-HD video çekim özelliğiyle ile dikkat çekerken, “Yüz Tanıma”, “AR Mask” ve “Style Portre” gibi uygulamalarada sahip.

OmniBalance özelliği, cam tasarımı ile öne çıkan ve 2.600mAh pile sahip Sony Xperia M5, 3GB RAM ve 64 bit 2.0 GHz sekiz çekirdekli işlemci ile geliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!