Sony'den deniz suyuna dayanıklı kulaklık: Sony Walkman NW-WS413

Güncelleme Tarihi:

Sonyden deniz suyuna dayanıklı kulaklık: Sony Walkman NW-WS413
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2016 14:07

Özellikle yaz aylarında kullanıcılar müzik keyfini sadece şezlonglarında değil, yüzerken de yaşamak istiyor. Hal böyle olunca teknoloji devi Sony de su geçirmeyen yapıdaki giyilebilir kulaklığı Sony Walkman NW-WS413 ürünüyle dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Kullanıcılar hafif ve “hepsi bir arada” özelliğine sahip, kulağa tam oturan kulaklık tasarımı sayesinde spor yaparken sarkan ve birbirine dolanan kablolarla uğraşmak zorunda kalmıyor. Zira cihaz kablosuz olduğundan rahatça takılıyor ve kullanılabiliyor.

Sonyden deniz suyuna dayanıklı kulaklık: Sony Walkman NW-WS413


Walkman kulaklığın dahili kontrolleriyle parçaları karıştırabiliyor, ses seviyesini değiştirebiliyor ve çalma listeleri arasında kolayca geçiş yapabiliyorsunuz.

Havuzda ve duşta kullanılabilmesinin yanı sıra 45 ile -5 derece arası sıcaklıklarda verimli bir şekilde çalışmayı sürdüren ürün, 2 metreye kadar 30 dakika boyunca tuzlu suya dayanıklılığının yanında tozdan ve kumdan da etkilenmiyor.

Sonyden deniz suyuna dayanıklı kulaklık: Sony Walkman NW-WS413


Walkman NW-WS413’te bulunan “Ortam Sesi Modu”, Walkman'in sol ve sağ tarafında bulunan mikrofonlar müzik dinlerken de çevrenizdeki ortam seslerini duyabilmenizi sağlıyor. Böylece bulunduğunuz ortamı, spor eğitmeninizi ya da çevrenizdeki arkadaşlarınızı dinleyip iletişim kurabiliyorsunuz.

32 gram ağırlığında olan cihaz 3 dakikalık şarj ile 60 dakika kullanılabilirken, dahili hafızası ise 4 GB.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!