Sony yeni 4K HDR LCD televizyonlarını satışa çıkardı

Güncelleme Tarihi:

Sony yeni 4K HDR LCD televizyonlarını satışa çıkardı
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 08, 2020 08:59

Sony’nin yeni XH80 ve X70 4K HDR LCD TV’leri, Avrupa’nın yanı sıra Türkiye’de de perakende satış mağazalarına ulaşmaya başladı.

Haberin Devamı

Sony XH80 4K HDR TV’ler

XH80 serisi, parazit gidermek ve detayları daha gerçekçi hale getirmek üzere gelişmiş algoritmalar kullanan 4K HDR X1 işlemciyle destekleniyor.

X1 iÅŸlemci ile desteklenen TRILUMINOS ekran, renk aralığının geniÅŸletilmesi sayesinde daha fazla renk üretiyor. Her bir görüntünün verilerini analiz edip iÅŸleyerek renklerin doÄŸal olmasını saÄŸlıyor, böylelikle de görüntüler, gerçek hayata daha yakın hale geliyor. XH80 model TV’ler, Dolby Vision HDR formatını destekliyor.Â

Sony yeni 4K HDR LCD televizyonlarını satışa çıkardı

XH80 serisi, dahili Google Assistant, Google Play Store ve Chromecast ile Android TV olarak kullanıcıya içerik, hizmet ve cihazlara kapsamlı platformu üzerinden erişim olanağı sunuyor. Sony’nin orijinal kullanıcı arayüzü menüleri ve sesle kontrol özelliği de öne çıkıyor. Google Assistant ile uyumlu cihazlarla Google Home üzerinden YouTube videolarını televizyonunuzda görüntüleyip kontrol edebilirsiniz. Apple AirPlay 2 kullanıcıları doğrudan iPhone, iPad ya da Mac cihazlarından televizyonlarına film, müzik, oyun ya da fotoğraf akışı yapabilirler.  

Haberin Devamı

Sony X70 4K HDR TV 

Bu 4K akıllı TV, temel eğlence uygulamalarını bir araya getiriyor. 4K X-Reality PRO ile görüntüler daha keskinlik olurken ekstra detay için de 4K çözünürlüğe daha yakın bir düzey sunuluyor. X70, dahili bir internet tarayıcısının yanı sıra YouTube ve Netflix uygulamalarına tek tıkla erişim özelliği ile temel düzeyde bir akıllı TV deneyimi sunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!