Snapchat Hileleri 2022 - Kimsenin Bilmediği Snapchat Kullanımı İçin İpuçları

Güncelleme Tarihi:

Snapchat Hileleri 2022 - Kimsenin Bilmediği Snapchat Kullanımı İçin İpuçları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2022 21:08

Snapchat, Instagram ya da Twitter kadar bilinmeyen bir uygulama olsa da oldukça kullanan ve tercih eden bir kitleye sahiptir. Anlık mesajlaşma üzerine kurulmuş olan ve mesaj ya da fotoğrafların bir kalıcığı bulunmayan uygulama dersek yanılmamış oluruz. Yaş olarak daha genç neslin tercih ettiği bir uygulama olmasının yanı sıra he uygulamada olduğu gibi belirli bir çalışma düzeni bulunmaktadır. Web sitesi yoktur ve sadece telefonlar için geliştirilmiştir. Kullanıcısı olan kişiler birbirlerine fotoğraf, ses ve yazılı metin paylaşabilirler. Bunların yanı sıra Instagram üzerinde bulunan story ekleme özelliği Snapchat uygulaması üzerinde de yer almaktadır. Peki, Snapchat hileleri 2022 nelerdir? Kimsenin bilmediği Snapchat kullanırken işe yarayacak ipuçları nelerdir tüm detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Snapchat, özellikle son yıllarda kullanım oranı artmış ve pek çok genç nesil tarafından tercih edilen bir paylaşım platformu olarak tanımlanabilir.

Snapchat Nedir?

Snapchat, bir paylaşım sitesi olarak bilinir. Fotoğraf, video, ses kaydı ya da yazılı metin paylaşma özelliği sağlayan bir platform olarak bilinir. Arkadaş ekleme ya da silme gibi özellikleri de bulunmaktadır.

Snapchat Hileleri 2022 Nelerdir?

Snapchat hileleri, anlam olarak Snapchat uygulamasının daha iyi kullanılması için neler yapılabileceği gibi anlamları taşımaktadır. Özellikle son zamanlarda daha büyük değişimlere giden Snapchat, kullanıcılarının yenilikler ile buluşması için çalışmalar sürdürmektedir. Tasarımı değiştiğinden dolayı hileler ve ipuçları da bunlar ile beraber değişikliğe uğramıştır. Uygulamada yapılabilecek pek çok hile bulunmaktadır.

Kimsenin Bilmediği Snapchat Kullanımı İçin İpuçları

Snapchat çok kapsamlı ve geniş özellikler sunan bir platform olarak bilinmektedir. Üzerinde denebilecek ve uygulanabilecek özellikler de şu şekilde sıralanabilir:

1. Puan kasmak, hile yapılacak en önemli noktalardan biridir. Arkadaş ekleyerek ve arkadaş sayısını artırarak bunu gerçekleştirmek mümkündür. Kullanıcı adına göre ekleme seçeneğine bastıktan sonra arama yerine istenilen harfler yazılır ve ne kadar çok kullanıcı eklenirse puanlar o kadar çabuk artacaktır.

2. Yakın arkadaşa ait olan Bitmoji'yi ana ekrana görsel program olarak koymak, yapılacak en eğlenceli şeyler arasında yer alır. Snapchat uygulamasında yer alan en son güncelleme, konuşma kısa yolu ekleme amacı ile kolay bir yol sunmak olmuştur. Bitmoji özelliğini uygulamak için kişi ve arkadaşının Bitmoji kullanması gerekir. Sonrasında Bitmoji üzerine basıp ekrana tutulduğunda görsel ekrana eklenmiş olacaktır. Sonrasında buton aşağı sürüklenir ve Arkadaş Seçme seçeneğine tıklanır.

3. Snapchat ile Shazam uygulamasını kullanmak, önem arz eden konulardan biridir. Şarkı tanıma amacı ile Shazam kullanılıyorsa artık hatırlamaya gerek kalmayacaktır. Shazam uygulaması şarkıyı direkt olarak Snapchat'e yerleştirmektedir. Bunun olması için yapılması gereken tek şey Snapchat başlatmak ve kamera ara yüzüne basılı tutmaktır.

4. Snapchat üzerinde mesajı açmadan okumak, uygulamayı kullanırken kolaylık sağlayacak en önemli özelliklerden biridir. İncelikli bir işlem ile bunu gerçekleştirmek mümkündür. Konuşma ekranında yer alan kişinin adına tıkladıktan sonra ekranın sağ köşesine doğru yavaş bir şekilde kaydırmak gerekir. Bu sayede Snapchat gelen mesajı gösterecektir. Okuduktan sonra da yavaşça ekranı sol köşeye sürükleyerek gerekir. Bu şekilde mesaj okunmadı diye görünecektir.

5. Hikaye playlisti oluşturmak, çok fazla takipçiye sahip olan kişiler için bir çözüm yolu olabilir. Snapchat, paylaşılan hikayeyi sadece istenilen kişiler ile paylaşma özelliğini sunmaktadır. Bu işlem kolay bir şekilde yapılabilir. Hikayeler bölümünde hikayesini paylaşmak istenilen kullanıcıların Avatar'ı seçilmesi gerekir. Ekran altında yer alan çalıştır butonuna basılıp seçilen kullanıcılar kaydedilir ve bu işlemden sonra yalnızca seçilen kullanıcılar ile hikayeler paylaşılır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!