Snapchat cameo selfie nedir, nasıl değiştirilir ve yapılır? Snapchat cameo silme ve kapatma

Güncelleme Tarihi:

Snapchat cameo selfie nedir, nasıl değiştirilir ve yapılır Snapchat cameo silme ve kapatma
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2022 02:32

Snapchat uygulaması kullanıcılara yeni özellikler sunmaktadır. Sundukları yeni özellikler ile yaratıcı olmaya da devam etmektedir. Bu özelliklerden birisi de Snapchat Cameo özelliğidir. Bu özellik ile kısa viceolar üzerinden insanların veya hayvanların yüzlerini değiştirmek ise mümkündür. Peki Snapchat cameo selfie nedir, nasıl değiştirilir ve yapılır? Snapchat cameo silme ve kapatma işlemleri hakkında merak edilenleri detaylıca derledik.

Haberin Devamı

Snapchat uygulamasında bulunan kamera hücreleri özelliği ile kullanıcılar bu alanda pek çok araştırmalar yapmaktadır. En sık tercih edilen sosyal medya platformlarından olan Snapchat uygulamasında Cameos'un nasıl kullanıldığını öğrenmek mümkündür.

 Snapchat Cameo Selfie Nedir?

 Snapchat var yüzünü ilk olarak çizgi film haline getirmiştir. Bitmojiden farklı olarak Snapchat Cameos emoji yerine kişilerde değiştirilebilecek kısa video ve derin sahte GIF'ler bulunmaktadır. Fakat uygulamada Bitmoji ile benzer bir amaca hizmet etmektedir. Bu kullanıcılara bir konuşma esnasında duygularını ve tepkilerini iletebilmek için daha verimli bir yol sunmaktadır.

 Snapchat Cameo Nasıl Değiştirilir?

 Snapchat kullanıcılara Cameos özelliğini sunmaktadır. Bu özelliği kullanmak ve neye benzediğini göstermek için bir selfie çekilmesi gerekmektedir. Daha sonra ise aralarında seçim yapılabilecek pek çok döngü içeren videolar bulunacaktır. Burada kullanıcılar çekilen yüzü farklı vücuda koyabilmektedir. Bir komedyen yüzü yapabilmenin yanı sıra bir meyveye dönüştürebilmek mümkündür.

Haberin Devamı

 Snapchat Cameo selfilerin silinmesi yerine değiştirilmesi isteniyor ise selfie değiştirme işlemlerini uygulamak mümkündür. Birkaç işlem ile Snapchat Cameo selfie değiştirme işlemlerini gerçekleştirmek ve Snapchat Cameo'yu yenilemek mümkündür. Bunun için şu adımların takip edilmesi gerekir:

 - Snapchat uygulaması açılmalıdır.

 - Mesajlaşılan herhangi biri ile sohbet açılmalıdır.

 - Aşağıda bulunan gülümseyen yüz simgelerine dokunmak gerekir.

 - En alt kısımda mevcut Cameo'nun yer aldığı görüntü üzerine dokunmak gerekir.

 - Daha sonra karşılaşılan Cameo örnekleri aşağıya doğru kaydırıldığı zaman yeni selfie şeklinde bir bildirim alınır ve üzerine dokunulur.

 - Bu şekilde Snapchat Cameo değiştirilebilir.

 Snapchat Cameo Nasıl Yapılır?

 Snapchat 'in Cameos için kullandığı derin sahte teknolojisi sayesinde kullanıcılar çektikleri selfielere herhangi bir duygu iletmesine gerek duymamaktadır. Uygulama Cameos uyacak ve farklı yüz ifadeleri yapmak için yüzü uzatmaktadır. Snapchat kamera hücrelerini kullanmaya başlamak içi,n şu adımların takip edilmesi gerekmektedir:

Haberin Devamı

 - Snapchat ilk olarak başlatılmalı ve kişiler listesinden biri ile sohbet açılmalıdır.

 - Daha sonra mesaj penceresindeki yüz simgesine dokunmak gerekmektedir.

 - Aşağıya kaydırarak orada bulunan Cameos simgesi bulunmalıdır.

 - Cameos logosuna tıkladıktan sonra bir selfie alınması istenmektedir.

 - Selfie çekerken gülümsememek ve kaşların çatılmaması gerekmektedir. Selfi çekim esnasında yüz ifadesinin değiştirilmesi bazı Cameoları karıştırabilmektedir.

 - Bununla birlikte Cameo'ların içerisinde cinsiyet seçimi de yapılabilmektedir.

 - Selfie çekimi bittikten sonra kişilerden biri ile sohbet açıldığı zaman farklı Cameo'lardan biri seçilebilir. Ayrıca kamera hücreleri penceresindeki duygular ve yanıtlardan biri de seçilebilir.

Haberin Devamı

 Snapchat Cameo Silme ve Kapatma

 Snapchat Cameo uygulama içerisinde eklenmiş bir özellik olup pek çok kullanıcı tarafından da kullanılmaktadır. Snapchat Cameo değiştirme işlemleri de özellikler arasında yer almaktadır. Bununla birlikte silmeye karar verildiği zaman basit bir şekilde gerçekleştirmek de mümkündür. Snapchat Cameo silme ve kapatma işlemleri için şu talimatların yapılması gerekmektedir.

 - İlk olarak Snapchat uygulaması açılmalıdır.

 - Sol üst kısımda yer alan profil sekmesine girilmelidir.

 - Sağ üst kısımda ayarlar sekmesine dokunmak gerekir.

 - Ekran aşağıya doğru kaydırılarak Cameo Selfie'mi Sil yazılı kısma gelinmeli ve üzerine dokunulmalıdır.

Haberin Devamı

 - Burada kullanıcıların karşısına tekrar sil ibaresi çıkacaktır. Sil ibaresine dokunduktan sonra Cameo silinecektir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!