Skype Hesap Silme Linki - Kalıcı Olarak Skype Hesabı Nasıl Silinir Ve Hesap Kapatma Adımları

Güncelleme Tarihi:

Skype Hesap Silme Linki - Kalıcı Olarak Skype Hesabı Nasıl Silinir Ve Hesap Kapatma Adımları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2023 10:45

Tüm dünyada kullanılan programlardan birisi de Skype programıdır. Günümüzde pek çok kullanıcı Skype programına üye olmakta ve program hakkında pek çok araştırma yapmaktadır. Bu araştırmalardan birisi de hesap silme işlemleridir. Skype programına üye olan kullanıcılar hesap silme ve hesap kapatma işlemlerini kolay bir şekilde gerçekleştirebilmektedir. Peki, kalıcı olarak Skype hesabı nasıl silinir ve hesap kapatma adımları nelerdir? Skype programında hesap silme işlemlerinin nasıl gerçekleşeceğini detaylıca derledik.

Haberin Devamı

Skype kişilerin birbirleri ile sesli ve görüntülü bir şekilde konuşmalarını sağlayan medya aracı olmaktadır. Özellikle ücretsiz iletişim imkanı sunması nedeniyle bu programa üye olan kişi sayısı da oldukça fazladır. Bununla birlikte üye olan kişiler birkaç adım ile üyelik işlemlerini de iptal edebilmektedir. 

 Skype Nedir? 

 İlk olarak 2003 yılında kurulan Skype günümüze kadar hizmet vermeye devam etmektedir. Pek çok aktif kullanıcıya sahip olan Skype ile sesli ve görüntülü konuşmak mümkündür. Ücretsiz iletişim aracı olan Skype ayrıca pek çok üyeye de sahiptir. 

 İnternet üzerinden ücretsiz iletişim imkanı sunan Skype toplu görüşme imkanı da sunmaktadır. Bu nedenle Skype üzerinden pek çok kişi arkadaşları ile kolay bir şekilde iletişim kurabilmektedir. Bununla birlikte üye olan kullanıcılar siteden hesaplarını nasıl silmek istediklerini merak etmektedir. Siteye üye olan kişiler kolay bir şekilde adımları takip ederek üyelik işlemlerini iptal edebilmektedir. 

Haberin Devamı

 Skype Hesap Silme Linki 

 Skype hesap silme işlemi pek çok kişi için karışık görünmektedir. Fakat belirli adımların takip edilmesinin ardından kişiler hesaplarını kolay bir şekilde silebilmektedir. Özellikle Skype hesap silme linkini bilen kişiler hesap kapatma işlemlerini kolay bir şekilde gerçekleşmektedir. Skype hesap silme linki şu şekildedir: 

 - http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=523898 

 Bilgisayar veya mobil üzerinden Skype hesaplarını silebilmek mümkündür. Fakat hesap silme işlemi için bilgisayar veya mobil cihaz üzerinden kullanılan tarayıcıdan Microsoft'un resmi sitesine giriş yapılması gerekmektedir. 

 Kalıcı Olarak Skype Hesabı Nasıl Silinir? 

 Skype'ı artık kullanmak istemeyenler hesap kapatma işlemlerini sıklıkla araştırmaktadır. Hesap kapatma işlemleri için Skype hesap kapatma linkini tıkladıktan sonra gerekli adımları takip edebilirsiniz. Skype hesabını kapatmak içib şu adımlar takip edilmelidir: 

 - İlk olarak hesap kapatma linki olan http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=523898 sayfasına gidilmelidir.

Haberin Devamı

 - Giriş yapıldığı zaman açılacak ilk sayfada Skype hesabının kapatılmadan önce abonelik iptali hakkında ve sıfırlama korumasının devre dışı bırakılması gerektiği hakkında bilgiler yer almaktadır. Kullanıcılar kapatmak istediklerine emin iseler ileri sekmesine tıklamalıdır.

 - Ardından hesap kapatma işleminden sonra hangi bilgilerin silineceği kullanıcılara bildirilir. Kullanıcılar Hesap Kapatılmak Üzere İşaretle butonuna tıkladıktan sonra Skype hesabı kapatılır.

 - Bu işlemlerin ardından hesap kapanma işlemi yaklaşık 60 gün içerisinde gerçekleşmektedir. Bu süre içerisinde tekrar hesaplarını aktifleştirmek isteyen kullanıcılar hesaplarına geri dönebilmektedir.

Haberin Devamı

 Skype Hesap Silme İşlemleri Öncesinde Dikkat Edilmesi Gerekenler 

 Skype kurulduğu zamandan beri pek çok kullanıcıya sahip olmakta ve popülerliğini korumaktadır. Fakat bazı sebeplerden dolayı hesaplarını kapatmak isteyen kişilerin ileride olumsuz durumlar ile karşılaşmaması için bazı noktalara dikkat etmesi gerekmektedir. Dikkat edilmesi gereken noktalar şunlardır: 

 - Üyenin herhangi bir Microsoft hesabı ile bağlantısı yok ise hesap silme işlemi kolay bir şekilde gerçekleşir. Fakat silinecek hesabın Microsoft hesabı ile bağlantısı var ise Skype hesabı silinir iken Microsoft hesabı da tamamen silinecektir. Üyeler bu konuda müşteri hizmetleri ile bağlantıya geçebilmektedir.

Haberin Devamı

 - Skype silme işleminden sonra satın alınan müzik, film veya oyunlar da hesap ile birlikte silinmektedir.

 - Herhangi bir uygulamaya Skype hesabı ile bağlantı kurularak yapıldı ise hesap silme işleminden sonra o uygulamayı kullanmak mümkün olmayacaktır.

 - Kalıcı olarak silinen hesaplara tanımlanan kişisel bilgiler, mail adresleri ve numaraların hepsi otomatik silinmektedir. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!